2013. feb 21.

Ismét áram nélkül a Csontváry 30-38

írta: Lmagazin
Ismét áram nélkül a Csontváry 30-38


Tovább folytatódik a dr. Tóth és a TH18 kft. által sújtott társasház kálváriája. A mai napon ismét kikapcsolták a villanyt a társasház 30-as számú lépcsőházában.

A ház neve lassan országosan ismertté válik. Lapunk mellett már országos napi és hetilapok is megírták a Csontváry 30-38 kálváriáját. Sajnos ma újabb fejeleztéről kell beszámolnunk. Az elektromos művek szakemberei a mai napon a Csontváry 30-as lépcsőházban kikapcsolták a villanyt számlatartozás miatt. A lakók tudomása szerint holnap a többi lépcsőházban is megszünteti az áramszolgáltatást az elektronos művek.

Mint arról a közelmúltban beszámoltuk, a társasház lakói úgy döntöttek, hogy megválnak a társasház ellehetetlenítésében kitüntetett szerepet vállaló dr. Tóth által vezetett Th 18 Kft.-től. A Városgazda Zrt tulajdonában lévő céget a lakók menesztették, és pályázatot írtak ki a közös képviseletre. Az új közös képviselőt a közelmúltban meg is választották. A lakók felháborodva  tájékoztatták szerkesztőségünket arról, hogy a menesztett cég nem hajlandó átadni a társasház iratait az új közös képviselőnek. Álláspontjuk szerint a TH 18. felelőtlensége vezetett oda, hogy a ház lakói ismét áram nélkül maradtak. Egyes lakók már szándékosságot is látnak az események hátterében. Ezeket a véleményeket látszik alátámasztani az a tény is, hogy a dr. Tóth által vezetett cég  bár erre felhatalmazása már nincs, március 4-re összehívta a társasház közgyűlését. 

Szólj hozzá

audi tóth tibor józsef