2013. ápr 16.

Tényleg elférnek a kisdiákok?

írta: Lmagazin
Tényleg elférnek a kisdiákok?

hoffmann pia.jpgVan elég hely az elsősök számára - hirdeti büszkén az önkormányzat hivatalos honlapja, árnyaltan kiemelve, hogy a beiskolázásért a fideszes országgyűlési képviselők döntése alapján mostantól a KLIK a felelős. Azaz, ha mégis probléma lenne a XVIII. kerületi kisdiákok elhelyezésével egyetlen szülőnek se jusson eszébe a pestlőrinci városházán reklamálni, esetleg számon kérni, mert Kucsák László és Ughy Attila honatyák csak hébe-hóba tartózkodnak a Kerületben.

Ha véletlenül itt vannak, akkor sem őket kell vegzálni, mert amit az Országgyűlésben megszavaztak azért felelősséget senki sem vállal, ahogy amiatt sem, hogy a Kerület két iskoláját 2011-ben hirtelen felindulásból 99 évre átadták az egyháznak, emiatt kellene most négy hónap alatt tantermeket építeni, miközben a felekezeti iskolák félig üresen vágnak neki a szeptemberi tanévkezdésnek.

Így marad a gyermekek embertelen összezsúfolása, ráadásul Kucsák és Ughy képviselő urak parlamenti bajtársa, Cseresznyés Péter javaslata szerint az osztály létszámokra vonatkozó eddigi törvényben meghatározott maximális létszámot 20 helyett 25%-kal kívánja felemelni, így nem is 32, hanem 34 fős csoportokba kényszerítenék a kisdiákokat!

Jó szokásuk szerint Kucsák László és Ughy Attila kerülik a nyilvánosságot és mélyen hallgatnak az ügyben remélve, hogy a jövő évi választásokig a szavazók memóriája csak nem tart ki.

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság xviii attila;ughy attila; hozzánemértés kucsák lászló Címkék