2013. máj 08.

Lévai Zoltán kínos percei.

írta: Lmagazin
Lévai Zoltán kínos percei.

Nehéz kenyér manapság fideszes politikusnak lenni. Különösen igaz ez, ha egyre másra kell arcukat és nevüket adni olyan nyílvánvaló hazugságokhoz, amelyekből a kormányzati propaganda építkezik.

A közelmúltban az országos sajtót megjárta az szerkesztőségünk által közzétett a videó, amelyen Selmeczi Gabriella alázta magát sokadszorra szénné, ezúttal a köztévé reggeli adásában. A kiflicsücsök ügyi szenátor asszony sokadszorra adta tanúbizonyságát annak, hogy komoly összetűzésben áll több alapvető emberi képességgel.

Legújabb "gyöngyszemünk" szereplője dr. Lévai István Zoltán, kerületünk alpolgármestere. A fideszes politikus a Képviselő-testület legutóbbi ülésén napirend előtt papírból olvasva méltatta a kormányzat rezsicsökkentéssel kapcsolatos intézkedéseit. A feladat bizonyára nem lehetett könnyű. Lévainak láthatóan kínos volt a feladat amit rászabtak. Persze az is lehet, hogy csak az utóbbi időben felmentést kapott a Fidesz - Habony kommunikációs tréningeken való részvétel alól. 

A videót elnézve reméljük a felvétel nem jut el Habony Árpádig. A végén még átnevelő  meggyőző táborba utalják az alpolgármester urat. Kár lenne érte....

Szólj hozzá

fidesz hazugság lévai istván zoltán alkalmatlanság hozzánemértés lévai istván