2013. máj 09.

A "krumplis fiúk" igazi arca

írta: Lmagazin
A "krumplis fiúk" igazi arca

533971_490298534352511_1448920395_n.jpg

Érdekes fotót tettek magukról közre a kerületi krumpli botrányban hírnevet szerzett Fidelitas vezetők. A kép mellé írt feliratok mindenképpen értelmezésre szorulnak. Ebben nyújt segítséget írásunk.

Mint az ismeretes 16 millió forintért vásárol burgonyát a kerületi önkormányzat a Chladek Tibor és Havasi Zoltán kerületi Fidelitas vezetők tulajdonában álló Kft-től. A szerződést Ughy Attila polgármester írta alá pártja ifjúsági szervezetének vezetőivel. Azóta kiderült, hogy a beszerzett burgonya származási helye Szlovákia volt, és sok esetben a lakók arról számoltak be, hogy rohadt volt a kiosztott krumpli. Az ifjú politikusok nyilvánvalóan imázsjavítónak szánták a saját magukról publikált képet, azonban ezzel csak nagyobb kárt okoztak. Miért is? Nézzük:

MUNKA. Nem tüntetnek, dolgoznak

Az örökös hiányzó (lógós).

Chladek Tibor életrajzából kiderül, hogy elsősorban a Fidesz és ezzel kapcsolatban a Fidelitas köti le az idejét. A saját maga által közzétett dokumentumokban nincs arra utalás, hogy valaha lett volna más "munkahelye", mint a kormánypárt. (Munkahelyet belülről valaha látott emberek körében a Fideszt munkahelyként említeni felér egy blaszfémiával hazugsággal). Chladek Tibor életrajzából azonban kimaradt egy nagyon fontos tény. A fiatal politikus 2010. őszétől több, mint két évig külsős bizottsági tagja volt az önkormányzat egyik szakbizottságának. Az ülésekre azonban nem járt el. (Arról nincs információnk, hogy az ezért kapott tiszteletdíjat visszafizette-e). A helyzet már annyira kínos volt a kormánypártnak, hogy végül visszahívták bizottságból

A néma pártmunkás.

Havasi Zoltánról szerkesztett életrajz nem található az interneten. A nyilvánosan beszerezhető információkból azonban annyi tudható, hogy munkahelyének a kerületi önkormányzat külsős bizottsági helyét jelöli meg. Az önkormányzat honlapján fellelhető jegyzőkönyvekből megállapítható, hogy Havasi Zoltán leginkább némaságával  tüntet a bizottsági üléseken. Az elmúlt közel három évben még nem talált olyan témát, amelyhez hozzászólt volna. (A tényszerűség kedvéért megjegyezzük, hogy a külsős bizottsági tagsággal szemben nem követelmény, a hozzászólás, véleményalkotás az egyes megtárgyalt kérdésekben. Mindenesetre elvárható lenne....)

Tüntetés a jogvédők ellen.

Azt gondoljuk ehhez a képhez nem kell sok kommentárt fűznünk. A "krumplis fiúk" éppen a nemzetközileg méltán elismert jogvédő szervezet, az Amnesty International ellen tüntetnek. 

Másolat - fitesz tüntetés.jpg

OTTHON. Nem mennek külföldre,  itthon fizetnek adót.

Tanulmányok és nyelvismeret hiánya.

Ismét a nyilvános információkból táplálkozunk, amikor azt mondjuk, a "krumplis fiúk" nem véletlenül nem mennek külföldre. Oda ugyanis - legalábbis a korosztályukból - a diplomával rendelkező, nyelveket beszélő fiatalok mennek. Ezeknek azonban mindkét ifjú politikus hiányát szenvedi. Még egyszer hangsúlyozzuk, a pártmunkások számára nem kötelező a diploma és a nyelvvizsga. Ha az lenne a "fiúk" ezek hiányában átigazolhatnának más pályára.

Elmaradt adófizetés, fellszámolás

Mint az sokak által köztudott az internet világában egyre kevesebb titok marad. Így a "krumplis fiúk" vesztére az sem marad titokban, hogy Chladek Tibor H&C Food Kft.egyik tulajdonosa volt. A vállalkozás adószámát 2011. márciusában felfüggesztette az APEH NAV, majd a bíróság 2012. július 7-én elrendelte a H & C Food Kft felszámolását. 

CSALÁD

Trafik mutyi és asszonyverés

A 15 ezer családnak kiosztott rohadt krumpliról már beszéltünk eleget. Amiről azonban még kevesebbet, hogy Chladek Tibor a felesége összeveréséről elhíresült ex-fideszes képviselő, Balogh József munkatársa. Ezen a képen épp a vak komondor gazdájával pózolnak a "krumplis fiúk". 

fidesz_balogh.jpg

Chladek Tiborban és a vak komondoros politikusban további közös pont is fellelhető. Mindketten ott lehettek azokon a frakció üléseken, ahol a kerületi trafik mutyit pályázatokat intézték. Közismert, kerületünk egyik új trafikosa nagy meglepetésre Chladek Tibor lett. Főnöke is ügyesen mutyizott lobbizott. Balogh fia Fülöpházán (az apja itt polgármester is egyben) nyert trafik koncessziót.

A jelenségnek azt gondoljuk sok tanulsága van. Önökre bízzuk azok levonását...

Szólj hozzá

fidesz hazugság átverés trafik alkalmatlanság chladek tibor attila;ughy attila; havasi zoltán trafik mutyi