2013. júl 26.

20 hónapja bóvliban

írta: Lmagazin
20 hónapja bóvliban

2011. november 25-én - pontosan 20 hónapja - arra ébredt az ország, hogy az Orbán-Matolcsy tandem "áldásos" tevékenységének következtében bóvliba vágták az országot.

410orban.jpg

20 hónapja kell abban a szégyenben élni, hogy hazánkat nem javasolják lehetséges befektetési célpontként, mert kockázatos ide befektetni.

Matolcsy őrülete, Orbán rablópolitikája kellett ahhoz, hogy ebből az országból mindenki meneküljön , legyen szó multiról, becsületes magyar vállalkozóról, egyetemistáról, vagy művészeti produkcióról.

A Fidesz gazdaságpolitikájának eredményeképp 4 millió ember él a létminimum alatt, a gyermekek majd fele nem kap rendszeresen elégséges ennivalót, elrabolták a magánnyugdíjakat és mégis rekordra nőtt az államadósság, drágulnak az élelmiszerek, az üzemanyag, folyamatosan 300 ft körül lehet eurót venni.

simi2.jpg

Vidéken nyomorognak, a fővárosban a munkahelyüket vesztik el az emberek csak azért, mert pár kollégiumi szobatárs kitalálta, hogy lenyúlja az országot. Elcsaklizzák a magánnyugdíjpénztári megtakarításokat, hogy ebből takarékpénztárakat vegyenek, ahova a strómanjaikat, és bukott politikusaikat ültetik. Koncessziókat vezetnek be, hogy odaadják a családtagjaiknak. Ughy Attila áldásos tevékenységének eredményeként,  a közbeszerzések manipulálásával csontig szívják az EU-s pénzeket.

Úgy rabolnak el 3000 milliárdot a nyugdíjpénztári tagoktól, hogy nő az államadósság. Úgy költik az uniós 8000 ezer milliárdot, hogy csökken a GDP. Úgy csökkentenek adót, hogy a végén az emberek 80%-a kevesebbet keres. 

Ez mind a bóvli kormányzás ára, amiről 20 hónapja bizonyítványt is kapnak. Csak a bukta árát az emberekkel fizettetik meg, míg ők traffikoznak, állást halmoznak, TEK-eznek, focistadiont építenek a kert végébe. 

De az legalább jó lesz valamire. Ott majd felléphet a Bóvliválogatott!

Szólj hozzá