2013. júl 30.

Köszönet a Városgazda fizikai dolgozóinak

írta: Lmagazin
Köszönet a Városgazda fizikai dolgozóinak

Szaniszló Sándor kérésére az alábbiakban közöljük levelét:

"Tisztelt Munkavállalók!

Az elmúlt napokban őszinte tisztelettel figyeltem, ahogy a közel elviselhetetlen időjárási körülmények ellenére milyen odaadóan végezték munkájukat a közterületeken. Tudomásom van ugyanakkor arról is, hogy az elmúlt időszakban az Önök szervezetében több méltánytalan esemény is történt a vezetői titulusára sokszor méltatlan menedzsment részéről.

Épp ezért szeretném ha tudnák, hogy a kerület lakóinak messze túlnyomó része érzi és tudja, hogy Önök folyamatosan kiváló teljesítményt nyújtanak, annak ellenére hogy több esetben nem kapják meg ehhez a szükséges vezetői támogatást. Fontosnak tartom kifejezni a lakosság háláját, amiért mindig a köz érdekében cselekszenek és nyújtanak sokszor emberfeletti teljesítményt a folyamatos megszorító intézkedések közepette.

Nyílt levelem apropóján szeretnék Önökhöz egy üzenetet is eljuttatni. Tudniuk kell, hogy a 2014 őszi választásokat követően - amennyiben a kerület lakossága bizalmat szavaz a jelenlegi baloldali ellenzéknek, köztük a kerületet több mint egy évtizedig sikeresen vezető szocialistáknak - intézkedésink közül az elsők között fogjuk megvizsgálni az Önök munkakörülményeit. Azon leszünk, hogy olyan méltányos körülmények között tudjanak dolgozni, mint amilyen tiszteletre méltó alázattal Önök a közt szolgálják.

Mindaddig, amíg ez megtörténik, kívánok Önöknek szerencsét, egészséget, boldogulást, kiváló időjárási viszonyokat és türelmet!

SZANIS~1.JPG
Tisztelettel, Szaniszló Sándor fővárosi képviselő,

volt alpolgármester"

 

 

Hasonló jókat kíván a szerkesztőség is a beosztott munkavállalóknak!

Szólj hozzá