2013. okt 07.

A szépkorúakat köszöntötték a kerületi szocialisták.

írta: Lmagazin
A szépkorúakat köszöntötték a kerületi szocialisták.

Az idősek világnapja alkalmából meglepetéssel készültek a kerületi szocialisták a sportcsarnokban tartott rendezvényre ellátogató szépkorúaknak.

Immár több éve nagy érdeklődés mellett kerül megrendezésre a kerületi NYÉVE szervezésében az idősek világnapi rendezvény, amelynek keretében a Lőrinci Sportcsarnokban zenés műsorral kedveskednek a szervezők a kerület idősebb lakóinak.

A kerületi szocialista párt képviselői Szaniszló Sándor, valamint a kerületet 16 évig vezető dr. Mester László polgármester virággal köszöntötték a rendezvényre érkezőket.

Botrányos beszédek árnyékolták be a rendezvényt.

A beszámolók szerint két otromba megnyilvánulás is beárnyékolta a rendezvény ünnepi hangulatát. Az önkormányzat nevében köszöntő beszédet mondó Kucsák László alpolgármester, a NYÉVE rendezvényét megszervező elnök kifejezett kérése ellenére szemlesütve papírból olvasta fel a kormányzati kommunikációs csapat által összeállított, jellemzően a rezsicsökkentésről szóló propagandabeszédét. A sort a "pillanat varázsát mindig megérző" várpalotai lobbista, Csomó Tamás folytatta, aki egy beismerő vallomást osztott meg az egybegyűltekkel.  Eszerint három év alatt az önkormányzatnak sikerült elérnie azt a célt, hogy egy családban már csak egy kifli jusson az asztalra. (Várpalotán Csomó Tamás családjánál biztosan másként alakul a reggeli választék)

A beszédeket követően a kormánypárti politikusok sietve elhagyták a rendezvényt. A színpadon előadást tartó Ihos József meg is kérdezte a távozó politikusokat: "talán csak nem focimeccsre sietnek?" 

Szólj hozzá

átverés pestszentlőrinc csomó tamás alkalmatlanság kucsák kucsák lászló