2013. nov 06.

A nőverő Balogh helyi barátai

írta: Lmagazin
A nőverő Balogh helyi barátai

Bejegyzés alcíme...

chladek-balogh.jpgKiváló szakmai és emberi kapcsolatokat ápol Chladek Tibor a helyi Fidelitas elnöke a nőverő Balogh Józseffel, Fülöpháza fideszes polgármesterével, a Tanyaszövetség elnökével. Balogh jelenleg is a Fidesz tagja, bejegyzésünk megírásáig országgyűlési képviselő, aki ugyanúgy álláshalmozó politikus, mint Ughy Attila.

Ahogy mindezidáig a nőverő Balogh, úgy Chladek Tibor sem mondott le miután napvilágra került, hogy dohánykoncessziót szerzett a trafikmutyi néven elhíresült piacrablásban. (képünkön balról jobbra: Balogh József, országgyűlési képviselő, Fülöpháza fideszes polgármestere, a Tanyaszövetség elnöke; Ágh Péter, a Fidelitas Elnöke, Chladek Tibor és Havasi Zoltán helyi Fidelitasos tisztviselők.)

balogh-chladek.jpgA vak komondort hírbe hozó Balogh József korábban korteskedett Chladek Tibor Tanyaboltja mellett, arról viszont nincs hírünk, hogy a Chladek-féle dohánytrafik megnyitóján is megjelent volna az asszonyverő. Talán nem lepődnek meg, de korábban kiderült, Hogy a nőverő egyik gyermeke is részt vett a trafikmutyiban és Fülöpházán traffikhoz jutott.

Mint ismert a kerületi Fidesznek sem most, sem a korábbi ciklusokban nem volt hölgytagja a képviselő-testületben.

Szólj hozzá

Címkék