2013. dec 19.

Ismét alibizik Galgóczy Zoltán.

írta: Lmagazin
Ismét alibizik Galgóczy Zoltán.

duna-13710-12501400_1.jpg

Legutóbb egy hullámosra sikerült járdát próbált sikerként eladni a saját bevallása szerint sem dolgozó képviselő. Most ismét veszélyes hullámokon próbál egyensúlyozni.

A jövő évi választásokhoz közeledve hajrázni készül Galgóczy Zoltán, fideszes önkormányzati képviselő. Mint arról korábban már beszámoltunk, legutóbb egy botrányosan kivitelezett pár méteres járdaszakaszt akart eredményként eladni az önkormányzat többszörösen Obersowszky-díjas médiájában. A "kerület munkakerülője" címet is elnyert képviselő ezúttal az önkormányzat lapjában kapott teret a bizonyítvány magyarázatára. Galgóczy itt "karácsonyi ajándéknak" próbálja meg eladni a képeken is látható, Kinizsi és Darus utca sarokra épített parkolót. 

unnamed.jpg

IMG_20131218_114043.jpg

Mint az képeinken látszik, a kormánypárti képviselő egy murvával leszórt, kb. 4-5 autó parkolására csak ideiglenesen alkalmas területet csomagol most karácsonyi ajándéknak. A felvételeken is jól látszik, hogy a minden bizonnyal nagyon gyorsan kivitelezett (a Városgazdát sürgette a lapzárta) parkoló jó eséllyel nem éli meg a tavaszi választásokat sem. A murvát ugyanis az esőzés ki fogja mosni az útra.

Idegen tollakkal, azt is hibásan.

darus.jpg

Az önkormányzat igyekszik szépíteni a képviselő vajmi kevés eredményén. Nagy igyekezetében felsorolja mindazokat a pályázatokat, amelyeket már beadott az önkormányzat. Az egyetlen, valóban nyert, és már megvalósult beruházással kapcsolatban azonban ordas csúsztatást követ el. (A cikk írója nyilván annyira tájékozott a kerület ügyeiben, mint Galgóczy Zoltán) Ha nem így lenne biztosan felhívta volna Galgóczy figyelmét arra, hogy állításaival szemben a Darus utcai általános iskola nem 2012-ben nyert pályázatot, hanem még 2009-ben (tehát még az előző önkormányzati ciklusban). Az információ természetesen megtalálható az önkormányzat honlapján is. 

Mint arról már többször beszámoltunk, Galgóczy Zoltán a képviselő testület ülésén kérdésre válaszolva saját maga ismerte el, hogy fővárosi tanácsnokként egy évig nem csinált semmit. 

Ha már hullámokkal indítottuk írásunkat végül szeretnénk Galgóczy Zoltánnak és az önkormányzati média dolgozóinak egy videót a figyelmükbe ajánlani. Ebből megtudható, hogy a hullámokon való lovaglás bizony veszélyes sport. Az ember könnyen pofára eshet. Többször is...

Szólj hozzá

fidesz csalás becsapás alkalmatlanság fidesz-kdnp 18 kerület Galgóczy Zoltán