2014. jan 04.

Kucsák is háborút hirdet!

írta: Lmagazin
Kucsák is háborút hirdet!

kucsák lovon.jpg

A közönséges lopáshoz gyermekek gátlástalanul felhasználó Kucsák László most a Kubatov-lista segítségét kéri. A fideszes politikus ezúttal a közműcégek és a bankok ellen indít honvédő háborút.

Alig múlt pár hete, hogy kerületünk fideszes országgyűlési képviselője lebukott, amikor egy több tízmilliós TAO-pénz lenyúláshoz szállította tálcán a kerületi gyermekeket. Legújabb akciójában rezsivédő háborúra szólítja a Kubatov listán szereplő honfitársait.

Kucsák László ezúttal Orbán Viktorral közösen írt  levelében a rezsicsökkentés ellenségei ellen szólít harcra. (Szeretnénk mindenkit megnyugtatni, a KUBATOV-lista sem pontos. Az ominózus személy 25 éve nem lakik az adott címen.)

IMG_646_2.jpg



A tanárokat és a gyerekeket már feláldozta.

A volt iskolaigazgatónak a jelek szerint nincsenek gátlásai Az elmúlt három évben végigasszisztálta az oktatási ágazat teljes szétverését. Tálcán kínálta volt pedagógus kollégáit az államosításnak. Kerületi gyermekek ezreit használta fel a TAO pénzek lenyúlásához. Majd miután korábbi"csapatát" hagyta a elvérezni a "csatamezőn" most újabb áldozatra les, új csapatot hirdet! A jelentkezésnél tessék vigyázni. Kucsák hamar vált csapatot (is)!

Szólj hozzá

fidesz hazugság átverés kubatov kucsák lászló kucsák lászló