2014. feb 01.

Csúnyán kiosztják Kucsák László hazugságait a facebookon

írta: Lmagazin
Csúnyán kiosztják Kucsák László hazugságait a facebookon

Felháborodottan utasítják vissza a XVIII. kerületiek Kucsák László fideszes képviselő facebook oldalára írt fals, sokszor manipulatív kampány állításait. Kucsák, aki hosszú ideig kerületi iskolaigazgató volt Pestszentlőrincen, sok baráttal rendelkezett, de az utóbbi hónapokban sorra összeveszett szinte mindenkivel aki szembesíteni merte az Orbán kormány kétes ügyleteivel.
 
Az alábbiakban változtatás nélkül közreadjuk a fideszes propagandát és az arra eddig beérkezett lakossági véleményeket:
 
Kucsák László megosztott egy hivatkozást
Nincs más lehetősége ma Magyarországnak, csak a megkezdett úton haladni tovább. Azt gondolom, a tegnapi fórum is bebizonyította, hogy a XVIII. kerületben is hatalmas összefogás övezi a rezsicsökkentést és a kormányt. - A számokkal nehéz vitatkozni.
  • Badics Gábor na igen...előre a 350 ft-os Euróig...az segít a devízahiteleseken és jót tesz minden import energia árának...hülye vagy...már elnézést..és tényleg a számokkal nehéz vitatkozni...nekem baromi sokba vagytok..
  • Badics Gábor ..ja amúgy meg a lányom 9000 ezer ft-os ingyen jeggyel látta a bogármesét Zuglóban...az is egy szép történet...de lelkd rajta...meg a papcsákéi is...bár őt nem ismerem...
  • Miklós Pozsgai Laci! Tényleg, a számokkal nem lehet vitatkozni, de csakis a valós, reális számokkal. Csak egy kérdés: 2010 májusában 18.700 mrd-os államháztartási hiánnyal vettétek át a kormányzást. Most mennyi is a hiány? 22.450 mrd HUF! Erre varjatok gombot! Az inflációt nem a KSH-ban kell számolni, hanem a boltok áraiból. Miként csökkent az infláció, ha a 2012. decemberében 1 kg. csirke farház 99 HUF votl, és ma ugyanezt 199-ért lehet megvenni! SWzóval nem a mese, hanem a valóság a lényeg!
  • Katalin Pehl Sajnálom, hogy csak most és itt értesültem az eseményről... pedig nagyon szívesen ott lettem volna.
  • György Elmer Laci! Neked nem kéne elmondani, hogy a megfogalmazásokkal vigyázni kell! 
    A"Nincs más lehetősége ma Magyarországnak, csak a megkezdett úton haladni tovább." mondat nagyon hasonlít egy nem is olyan távoli múltból ismerős szlogenre, amelyben a NOSzF velikij alakjának neve mellett szerepelt az út, és az irány. 
    Enyhén szólva rossz emlékeket ébreszt, és emlékezetem szerint Te is prüszköltél tőle. Téged még sosem hallottalak központi jelmondatokat skandálni, remélem, eztán sem!
    De azért hajrá! (?)
    4 órája · Tetszik · 1
  • Sztk Rendelő Vajon Kucsák László és a fideszes milliomosok mennyit nyertek a rezsiblöffön? Miközben pár száz forintot jelent a rezsihazugság, addig súlyos ezer és tízezer forintokban mérhető az ostoba és debil gazdaságpolitika ára minden hitelesnek.
  • Sztk Rendelő Erre arendezvényre a CÖF állította ki a jegyeket, darabonként 50e Ft-ért? 
  • Kőkemény Roland a rezsi csökken a demokráciafaktorral együtt,ennek ez az ára ?????
    Attila Kneitner Kösz fiúk, de nem! Kaptatok (többek között tőlem is) négy évet. A bizalommal visszaéltetek, sőt átvágtatok méghozzá nem gyengén. Egyébiránt a rezsicsökkentés sem a Fidesz érdeme, inkább a világpiaci árak csökkenésének köszönhető. Sajnálom, hogy kaptatok tőlem anno egy X-et egy szavazócédulán. Az én életemből pedig elvettetek négy normális évet. Sajnálom, de veletek soha többé, sehova!
Szólj hozzá

fidesz hazugság pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló