2014. már 04.

Kettőslátás Kucsákból

írta: Lmagazin
Kettőslátás Kucsákból

2014-03-04-945[1].jpgAhogy csökken a választási esélye úgy állíttat újabb és újabb óriásplakátokat Kucsák László, fideszes képviselőjelölt a XVIII. kerületben, ahol ha lekerül egy kereskedelmi hirdetés azonnal felragasztják a helyére a korábbi KISZ vezető, majd SzDSz-es káder arcát.

Mivel az utcai mozgósítások nem alakulnak jól a helyi hatalom számára, ráadásul napi rendszerességgel érik az aktivistáikat keresetlen számonkérések is, Kucsák ahhoz nyúl, amiben nem szenved hiányt: a kampány pénzhez. Elméletben lehetséges, hogy a többi párt jelöltjeit lesöprő közterületi marketinggel előnyhöz juthat, aki rendelkezik egy jól kibélelt trezor kulcsával, ám a közvélemény kutatók szerint ez a taktika csak szoros versenyben lehet eredményes.

Úgy tűnik Kucsák László a 2010-hez képest köddé vált 6-7 ezer szavazóját most óriásplakát hadjárattal próbálja valahogyan megtalálni és ebben az eltökéltségben az sem zavarja, hogy egyre többen kérdezik milyen forrásból származhatnak a hirtelen elővarázsolt kampány milliók.

Szólj hozzá

kampány fidesz kucsák lászló fekete kassza