2014. már 19.

Elhagyta az oktatást, most csatornázgat Kucsák László

írta: Lmagazin
Elhagyta az oktatást, most csatornázgat Kucsák László

kl.jpgÚgy tűnik elment a kedve az ezer sebből vérző oktatási ágazattól Kucsák László, fideszes képviselő jelöltnek a XVIII. kerületben, aki a kormányváltó pártok által támogatott Kunhalmi Ágnessel sem merte a szakmai vitát felvállalni. Kucsák rugalmasságának legújabb bizonyítéka, hogy immár a kerületi csatornázás házigazdájaként szervezett sajtótájékoztatót, amelyben a munkálatok alakulásáról akartak a főként jobboldali sajtó előtt beszámolni.

A tervekhez képest négyéves késéssel elindult közműfejlesztést nagyon sokan várták a XVIII. kerületi vállalkozások közül is, mivel az ötmilliárd forintnyi megrendelések nagyban hozzájárultak volna a mélyépítésben járatos kisebb cégek életben maradásához. Számukra a hideg zuhany akkor érkezett, amikor kiderült, hogy Orbán Viktor szomszédja, a felcsúti polgármester kft-je kapta munkálatok túlnyomó többségét, a helyi mesteremberek még alvállalkozói sem lehettek a hatalmas beruházásnak.

A kerületi vállalkozások kiközösítésén kívül Kucsák László beszámolója nem tért ki arra sem, hogy miként felejthettek ki a csatornázási tervekből több tucat kis utcát és miért nem gondoskodtak arról, hogy a felvágott aszfaltot teljes szélességben helyre is állítsák, ahogy azt a korábbi városvezetés alatt tették. Arról sincs információnk, hogy Kucsák László milyen viszonyban áll a néhány év alatt milliárdos vállalkozóvá lett felcsúti polgármesterrel és azt sem tudni a kerületi fejlesztésekért cserében a Mészáros és Társa kft támogatta-e Kucsák kampányát.

Szólj hozzá

felcsút csatornázás pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló