2014. már 23.

Újabb megbízás Csomó Tamás sógorának!

írta: Lmagazin
Újabb megbízás Csomó Tamás sógorának!

csomó tamás_2.JPG

Újabb, ezúttal másfél millió forintos kerületi megbízást kapott Csomó Tamás KDNP-s alpolgármester várpalotai sógora.

A várpalotai lakhelyű Horváth Pétert ezúttal egy másfél milliós keretszerződéssel bízta meg a Városgazda Nonprofit Zrt. A KDNP-s alpolgármester sógora mérnöki tanácsadást végez e kerületi vállalatnak.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Csomó Tamás KDNP-s alpolgármester sógorának cége, a Mechaterm Kft, 2012-ben  8 millió forintért újíthatta fel a Kondor Béla Művelődési Ház szellőző rendszerét. A várpalotai vállalkozó szakértelmére ezt követően is igényt tartott a kerület. Az önkormányzat vállalata tanácsadóként foglalkoztatta.havi több százezer forintért. Horváth Péter szakértelmére a csepeli vagyonkezelő is igényt tartott, ahol szintén súlyos százezreket fizettek ki szolgálataiért. (A csepeli vagyonkezelőnek az a Werner Péter a vezérigazgatója, aki a kerületi Városgazda Zrt. igazgatósági elnöki posztját is betölti. Werner köztudottan több üzleti  szálon is kapcsolódik Ughy Attila polgármesterhez)

Kerületi vállalkozókra nincs igény.

A KDNP-s politikus rokonának sokadszori megbízása több szempontból is aggasztó. Egyrészt a kerületi vállalkozósok munkájára saját bevallása szerint sem tart igényt a kerület vezetése. Másrészt mint ezúttal, korábban is versenyeztetés nélkül nyert megbízást a “jólteljesítő rokon”.

 

 

Szólj hozzá

fidesz átverés pestszentlőrinc csomó tamás pestszentimre alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre attila;ughy attila;