2014. már 26.

"Közveszélyesek" az ellenzéki plakátok?

írta: Lmagazin
"Közveszélyesek" az ellenzéki plakátok?

kl.jpgRohamléptekben küldték ki szombat délután az ügyeletes közterület felügyelet Pestszentlőrincre, hogy elejét vegyék két létrán dolgozó munkás ténykedésének, akik a Kunhalmi Ágnes, a kormányváltó ellenzék képviselő jelöltjének a plakátjait rögzítették néhány villanyoszlopra. Bár a Kúria jogerős döntése értelmében kampányidőszakban nem lehet megtiltani, hogy a képviselők a villanyoszlopokat igénybe véve megismertessék magukat, úgy hallani a fideszes Kucsák László magán kívül lett a hír hallatán, hogy esetleg a saját arcképein kívül más is megjelenhet a XVIII. kerületben.

Az ellenzéki plakátok eltávolíttatásának ügyét maga a XVIII. kerületi polgármester vette kézbe, aki naponta vegzálja az ügyben illetékes főpolgármesteri hivatalt, hogy találjanak ki valamit a bírósági döntés semlegesítésére.

A kampánystábjából származó értesülések szerint Kucsák az elmúlt két hétben az idegösszeomlás szélére került, sokszor mindent hátra hagyva napokra eltűnik a választási küzdelemből. Különösen a saját táborából származó 12 ezer forintos diákjegyes üzelmekkel kapcsolatos vádak viselik meg, amelyek után az általa a kerületbe hívott élelmes üzletemberek közel ötvenmillió forint törvénytelennek tűnő állami támogatást akartak lenyúlni. Az ügyben nyomozás folyik, amely rosszul is alakulhat, ha Kucsáknak április 6-ával megszűnik a mentelmi joga.

Szólj hozzá

kampány alkalmatlanság kucsák lászló