2014. már 28.

Támadás az 50-es villamoson

írta: Lmagazin
Támadás az 50-es villamoson

kucsák 50-es kicsi.JPGSzombaton sem pihentek azok az erőszakos zsebtolvajok, akik az 50-es villamos pestszentlőrinci szakaszán a közelmúltban fényes nappal elvették egy nyugdíjas bácsi pénztárcáját, benne negyvenhatezer forinttal. Balszerencséjére az utas észrevette a lopást és megpróbálta a pénzét visszaszerezni a villamoson akkor még egyedül utazó bűnözőtől. Annak ellenére, hogy többen is láthatták mi történt senki nem mert a kirabolt férfi segítségére sietni, később talán nem is lehetett volna, mert a zsebtolvajhoz az egyik megállóban hamarosan csatlakoztak a társai is, akik az elmondások szerint  gépkocsival követték a villamost.

A megjelent alakok mérlegelés nélkül nekiestek a károsultnak, akit ütöttek-rúgtak, amíg tartott az ellenállása, majd a rabolt pénzzel együtt gyorsan elhajtottak a helyszínről. A bácsi fejét a szakrendelőben több öltéssel össze kellett varrni és megrepedt a bordája is. A hírek szerint a vita alatt készülhetett fénykép a zsebtolvajról, de azt nem tudni, hogy a felvétel alkalmas-e a bűncselekmény elkövetőinek felelősségre vonására.

Az elmúlt évek során 50-es villamos utasait tucatnyi alkalommal érte támadás, sajnálatos módon a XVIII. kerület jelenlegi képviselője a fideszes Kucsák László egyetlen alkalommal sem tartotta fontosnak, hogy intézkedést kérjen a védelmükben.

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló