2014. ápr 05.

Kucsáknál elgurult a gyógyszer, mi meg fizethetünk

írta: Lmagazin
Kucsáknál elgurult a gyógyszer, mi meg fizethetünk

Kucsák László kampánystábjától kaptunk híreket, miszerint Kucsák és a helyi Fidesz annyira megijedt a várható hatalmas zakótól, hogy úgy döntöttek, hogy a józan észt és az alapvető morált megszégyenítve direkt önkormányzati forrásokból kezdték el tolni a Kucsák-kampányt.

Tudomásunk szerint Kucsák korábbi megmagyarázhatatlan mértékű kampányköltései és a bűncselekményszagú Bogármese sztori miatt már eleve bajos volt minden további illegális Kucsák-kampánypénz, viszont a Kucsákkal nem túl jó kapcsolatokat ápoló önkormányzati vezetés is látta, hogy a Fidesz központ nagyon oda fog csapni a helyi fidesznek, ha Kucsák látványosan leszerepel.

Így dönthettek úgy, hogy egymás után megmozgatva a súlyos önkormányzati milliókat, beszállnak a Kucsák-kampányba. Vegyük sorra, hogy milyen őrült pénzszórásba kezdtek a helyi fideszesek:

  1. a tegnapi napon jelentős közpénzeket becsatornázva megszervezték a helyi fidesz kampányzáró Demjén koncertet, ami akkora bukás lett, hogy ilyenre senki nem emlékszik a kerületbe. Visszaigazolt hírek szerint kb. 170, azaz százhetven ember volt kíváncsi a lelkes Fidesz-agitátor Demjén Rózsira a Pestszentimrei Sportkastélyban, ahol ennél sokkal kevésbé promótált események is bármikor megmozgatnak 5000 főt. Furcsa visszaigazolást adtak a kerületiek, amikor az egykor roppant népszerű előadót utasították el pusztán azért, mert a rendezvény burkolt pártesemény volt.
  2. kucsák.jpgkucsák2.jpgaz önkormányzat vezetése a helyi képviselők hazug propagandája mellett igyekezett Kucsák Lászlónak felületet biztosítani, amikor beszámoltak az elmúlt évek fejlesztéseiről (minek túlnyomó többségét még az előző önkormányzati vezetés indított);

  3. Feltűnő, hogy a Városgazda vezetése a fideszes önkormányzati képviselőkkel együtt szinte egyszerre jöttek rá, hogy a városüzemeltetési feladatokat el kell végezni. Időben megkezdődött a parkok rendbe tétele, az elmúlt években elhanyagolt virágágyakba is jutott virág. Még a Városház utcai Kormányhivatal épületének ablakaiba is került virágláda. A helyi vezetés még olyan feladatokat is elvégzett nagy igyekezetében (villamossínek közötti kaszálás), ami amúgy nem is az ő dolguk, a fővárosnak kell elvégeznie.Nincs ezzel semmi baj, csak egyszer ezért fizetünk a fővárosnak is, utána meg megcsinálják a mi pénzünkből helyben is.

  4. ajándékcsomag.jpgEzeken a látványos cselekedeteken kívül, gondoltak a kerületi egészségügyi dolgozókra és a Városgazda dolgozóira is, 30 ezer forint értékű Erzsébet utalványokat adtak át a munkatársaknak a megbecsülés jeleként. A Városgazda munkatársainak a korábban nem éppen emberbarátságukról híres Érczes - Nádas duó nyújtotta át az utalványokat. Kisebb gyomorideggel járultak a cég munkatársai a két munkaügyis elé, hiszen ők az elmúlt három és fél évben csak a megalázással fűszerezett elbocsátás végrehajtását végezték a cégnél. Kicsit olyan, mint ha a halál kívánna boldog születésnapot! Jó dolog, h végre a melós is egy kis pénzhez jut, de ebben az esetben nem a lóláb lóg ki, hanem egy egész ló.

  5. Mindezen túl a pofátlanság csúcsaként húséti élelmiszercsomaggal akarják a fideszesek kábítani a nyugdíjasokat. Hát szemernyi tisztesség sincs ezekben az emberekben. Az elmúlt évek antiszociális és népnyomorgató intézkedései után a jóságos adakozó szerepében akarnak tetszelegni a fideszesek? 500 ezer honfitársunk ment külföldre, több millióan nem tudnak rendszeresen étkezni, gyermekek éheznek, és az álláshalmozások meg költségtérítések lovagjai élelmiszercsomagot osztanak. Skandallum!

 

kucsák 64.jpgKedves Lakótársunk! Nincs azzal semmi baj, ha az önkormányzat felismeri, hogy vannak olyan elmaradt feladatai, amiken javítani kéne. A baj az, hogy a kerületi vezetés és Kucsák László körülbelül úgy kezeli a helyzetet, mintha a cigánysoron lévőket akarnák egy kis tűzifával, meg babkonzervvel megvenni. Azért álljon meg a menet!

Kucsák László, a mi megtermelt pénzünkből, a mi áldozatainkból akar minket üveggyöngyökért megvenni? Hogy hálásak legyünk a lehulló csontokért, ő meg újra lophassa a napot (meg a gyermekeket) a parlamentben? Rossz hírünk van Kucsák Lászlónak.Lehet, hogy nála elgurult a gyógyszer, de a kerületieknél nem.

Kucsák többet nem fog a kerületi adófizetők pénzén lebzselni, a kerületiek ellenében.

Szólj hozzá