2014. máj 18.

60 éves a SOFI!

írta: Lmagazin
60 éves a SOFI!

IMG_4007.JPGA Budapest XVIII. Kerületi SOFI 2014.05.15-én, az intézmény megalakulásának 60. évfordulója alkalmából jubileumi gálaműsort rendezett a Kondor Béla Közösségi Házban.

A rendezvényen az iskola tanulócsoportjai fergeteges műsorral szórakoztatták a résztvevőket. Az óvodás csoporttól a speciális szakiskolai tanulókig 120 gyermek mutatta meg ügyességét. Kicsik és nagyok tánccal, verssel, meseelőadással színesítették az ünnepi műsort. Két tanuló rendkívüli tehetségéről számot adva, gyönyörű énekelőadással kápráztatta el a nézőket, és az iskolai énekkar is vastapsot kapott a résztvevőktől.

Az ünnepi gálát elsőként az iskola igazgatója, Batári Géza köszöntötte, majd Ughy Attila, a XVIII. kerületi Önkormányzat polgármestere mondott ünnepi beszédet. Juhász Imréné címzetes igazgató asszony, aki hosszú ideig vezette az intézményt, az elmúlt évtizedek sikereit méltatta, hangsúlyozva, hogy a munkatársak közötti összetartás mindig is nagy segítséget nyújtott a tanulásban, és értelmileg akadályozott gyermekek  eredményes fejlesztéséhez.

Ezt követően dr. Gurmai Zita Európai Parlamenti képviselő asszony köszöntötte a rendezvény résztvevőit.  A képviselő asszony több éve támogatja az intézményben tanuló diákokat, ez alkalommal sem jött üres kézzel, valamennyi fellépő kisdiák számára ajándékkal kedveskedett.

A jubileumi gálának az ünnepi műsorát Hományi Tamás Márton XVIII. Kerületi Tankerületi Igazgató nyitotta meg.

A 60. évforduló méltó köszöntéséhez hozzájárult a XVIII. Kerületi SOFI által szerkesztett, igényesen összeállított jubileumi kézikönyv, mely az iskola életéről, eredményeiről nyújt színes, érdekes tájékoztatást, s melyet  a rendezvény valamennyi résztvevője számára átadtak a szervezők.

 

Szólj hozzá

pestszentlőrinc pestszentimre Pestszentlőrinc SOFI XVIII.kerület Gurmai Zita