2014. jún 25.

Kucsák a háta mögött támadta Kunhalmit.

írta: Lmagazin
Kucsák a háta mögött támadta Kunhalmit.

bátor kucsák.jpg

Ismét megbizonyosodhattunk Kucsák László "egyenes jelleméről" és "bátorságáról". A választási csalással gyanús körülmények között a parlamentbe jutott fideszes képviselő ezúttal saját párttársával beszélgetett Kunhalmi Ágnes diákigazolványáról, majd gyorsan megszavazott egy 3000 milliárd forintos hitelfelvételt.

A jellemes ember.

Kucsák László azonnali kérdést tett fel a parlamentben az igazságügyi miniszternek, "mit jelent a szocialistáknál a közbizalom" címmel."  A kérdés nyilván elég kínos volt a miniszternek, így helyette államtitkára Répássy Róbert államtitkár válaszolt. A műfaj sajátossága, hogy a ebben az esetben, az érintett - jelen esetben a megtámadott Kunhalmi - a házszabály értelmében nem is szólhat hozzá a vitához. (A jegyzőkönyvek tanulsága szerint nem is volt a teremben). Jellemes képviselőnk az alkalmat kihasználva papírból felolvasva bájosan elcsevegett államtitkárával arról, hogy a társadalomra nézve mennyire veszélyes bűncselekmény, hogy képviselő asszony eltitkolta pártja, és a nyilvánosság elől érvénytelen diákigazolványának ügyét. (Kunhalmi Ágnes a HVG-nek adott interjújában bevallotta , hogy egyszer érvénytelen diákigazolvánnyal utazott).

A tökéletes válaszadó.

Kucsák nem sejthette, hogy még ugyan ezen a napon beszélgető partnerét a HVG faggatja majd arról, hogy miként értékeli, hogy a BM frissen kinevezett államtitkáráról kiderült, hogy korábban III/II-es tiszt volt, aki többek között Nagy Imre újratemetéséről is jelentést írt. Répássy Róberttől a szokásos fideszes, "a mi komcsink jó komcsi" választ kapta az újságíró. Persze lehetett volna a válasz a mi tolvajunk jó tolvaj (különösen ha alpolgármesterként  gyerekeket használ fel lopáshoz), a mi asszonyverőnk rendes férfi, vagy,a mi SZDSZ-esünk jó SZDSZ-es is, csak nem ez volt a kérdés. Pedig lehetett volna, hisz a társadalomra nézve legalább akkora veszélyt jelent, hogy Lacink életrajzából  hiányzik az SZDSZ-es múltja.

Korábban is jellemes ember volt a "mi Lacink". 

Kucsák László már többször bizonyította "bátorságát". A kerület újkori, 24 éves történelmében ő (és Ughy Attila) voltak az első országgyűlési képviselők, akik nem számoltak be a kerület lakosságának arról, hogy mit végeztek 4 év alatt a Parlamentben. A tavaszi kampányban oktatáspolitikusként megfutamodott a pedagógusok előtt tartandó nyílt vitától, majd Sütő-Nagy Zsolt (fideszes pártdelegált főszerkesztő) aktív közreműködésével kampány kiadvánnyá züllesztette az önkormányzat lapját a Városkép újságot, amely csak az ellenfél gyalázására szorítkozott.

Hab a tortán.

Egy tökéletes munkanap végén pont az I-n, vagy hab a tortán még egy jó cselekedet.  Kucsák László még aznap megszavazta a paksi hitel felvételét. Ebben az az akkor már mindenki által ismert tény sem zavarta, hogy kiderült, nem léteznek azok a hatástanulmányok, amelyekre hivatkozva korábban a kormány szükségesnek tartotta a paksi bővítést. 

Bravó Laci! Megdolgozol a pénzedért! 

A fentiekre tekintettel ha nem haragszol meg (bár igazából ez nem számít) a jövőben szigorúan kis betűvel fogjuk leírni a nevedet. 

 

Szólj hozzá

fidesz hazugság átverés alkalmatlanság kucsák lászló kucsák lászló sütő nagy zsolt gyáva Kucsák