2014. júl 25.

Csatornázási ügyfélszolgálat nyílt

írta: Lmagazin
Csatornázási ügyfélszolgálat nyílt

IMG_20140524_182442.jpgSzázszámra érkeznek a lakossági észrevételek a XVIII. kerületi közmű építésekkel kapcsolatban, segítség nyújtás helyett azonban a fideszes vezetők lerázzák magukról az embereket. Szaniszló Sándor, szocialista polgármester jelölt a napokban bejelentette, hogy ellenzéki ügyfélszolgálatot indítanak, a beérkező panaszokat pedig napi rendszerességgel egy külön mellékletben megküldik az illetékesek számára. A szocialisták a 291-5968 számon várják minden hétköznap a bejelentéseket. Az első hibalisták kézbesítése meg is történt:

Budapest, XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata

Ughy Attila polgármester részére

Tisztelt Polgármester Úr!

A Kerületünkben folyó csatornázási munkálatokkal kapcsolatban napi rendszerességgel érkeznek lakossági panaszok, a jogos igények kezeletlensége mára kritikus méreteket öltött. Az emberek elmondása szerint, az Ön által vezetett hivatal dacára annak, hogy a közmű építések területén tapasztalható fejetlenség indokolatlanul megnehezíti a helyi lakosság normális életvitelét nem foglalkozik a beadványaikkal, sőt számos alkalommal lekezelő módon utasították vissza a segítség kéréseket!

A helyzet tarthatatlanságára tekintettel Önök helyett létrehoztunk egy ügyfélszolgálati irodát, ahol összegyűjtjük és az illetékesek számára azonnali intézkedésre tovább adjuk a lakossági panaszokat. Ennek megfelelően kérem, hogy a mellékelt lista alapján utasítsa a munkatársait a problémás utcaszakaszok felkeresésére és rendelje el az útfelület, illetve ahol indokolt a járda szakszerű helyreállítását.

Egyúttal kérem, hogy az ügyben hozott intézkedéseiről a törvényes határidőn belül értesíteni szíveskedjen.

Tisztelettel:

Szaniszló Sándor fővárosi képviselő

Szólj hozzá

polgármester csatornázás szaniszló sándor pestszentlőrinc pestszentimre