2014. júl 26.

A Városkép újság lezárta a Petőfi Sándor utcát!

írta: Lmagazin
A Városkép újság lezárta a Petőfi Sándor utcát!

SÜTŐ.jpg

Eddig sem a pártatlan és pontos tájékoztatásáról volt híres kerületünk újságja, a Városkép. Ezúttal arról adott ismételten tanúbizonyságot, hogy a lapot szerkesztők azt sem tudják mi történik a kerületben.

A múlt hét végén postaládákba került lapszám bizonyítja, hogy a lap előállításában közreműködők be sem teszik a lábukat a kerületbe. Lakossági fórumok, és az országos sajtóban is visszatérő téma a kerületünkben, a felcsúti oligarcha Mészáros Lőrinc által végzett csatornázás szervezetlensége, a közlekedési káosz és a tájékoztatás teljes hiánya. A szerkesztőség úgy gondolta, most egy huszáros vágással megmenti a helyzetet.

Meg is jelent egy részletes közlekedésváltozási anyag, Íme:

csatorna városkép.JPG

A lap állításával szemben a helyzet azonban egészen más. Az ominózus lapszám postaládába kerülésének napján befejeződött a Petőfi utca csatornázása, és útburkolat helyreállítása, visszaállt a korábbi közlekedési rend. Ezzel szemben az ugyanaznap megjelent tájékoztatóból az olvasó megtudhatja, hogy ugyanitt megkezdődik, és augusztusban is tart a csatornázás, és térképen is látható a változás.

A Sütő-Nagy Zsolt fideszes pártkatona által szerkesztett lap ismét bebizonyította hogy semmire sem becsüli olvasóit. Aggódnia nem kell! A Helyi Témától igazolt főszerkesztő ezért a gánymunkáért havonta fél millió (!!!!) forintot kap. Talán nem túl nagy kérés, hogy ennyi pénzért legalább hetente egyszer illene ellátogatni a kerületbe! Ha így tenne a főszerkesztő, biztos észrevenné a változásokat!

 

Szólj hozzá

fidesz átverés pestszentlőrinc pestszentimre alkalmatlanság sütő nagy zsolt