2014. aug 29.

Ughy Attila különös ajándéka allergiában szenvedőknek

írta: Lmagazin
Ughy Attila különös ajándéka allergiában szenvedőknek

IMG_6546_2.JPGAz Ughy Attila vezette fideszes önkormányzat különös ajándékkal kedveskedett a parlagfű allergiában szenvedőknek. 

Ughy Attila döntése értelmében folytatódott a fideszes vezetés Street Art programsorozata. A félig összedőlt Üllői úti épületekből, gazzal benőtt iskolateremből, a Mészáros Lőrinc-féle unorthodox forgalomcsillapítási darabokból  álló sorozat újabb impozáns, a kerület valós életét híven bemutató látványossággal bővült. A kompozíció címe: Az ember meghajol a természet előtt, azaz a parlagfű diadala. A természeti alkotás emléket állít a gyomnövények szívósságának és az ember hiábavaló küzdelmének.

Az alkotás mögött álló mecénások, akik aktív hanyagságukkal tették lehetővé a mű létrejöttét úgy fogalmaztak: "Minek együnk, ha úgyis éhesek leszünk? Ugye, na ugye?", utalva a természet megújulási képességére.

 Tényleg, Banyár és Werner uraknak nem járna egy Pro Urbe díj?

Köszönet Fehér Gábor képviselő jelöltnek, aki a választókerületében lakók jelzését a parlagfű tenyészetről eljuttatta nekünk, miután a " (jókezekben)Városgazdának" hiába jelezte többször is a problémát.


 

Szólj hozzá

fidesz lévai istván zoltán felelőtlenség alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre nemtörődömség attila;ughy attila; hozzánemértés kucsák lászló városgazda zrt banyár lászló