2014. sze 27.

Rasszista képviselőt indítanak a kereszténydemokrarák

írta: Lmagazin
Rasszista képviselőt indítanak a kereszténydemokrarák

Nettó rasszista megjegyzést tett zsidó lakótársaira a fiatal kereszténydemokrata politikus, Kiss Róbert. A politikusnak egy barátja küldött zsidóellenes üzenetet a Facebookon, amit a kereszténydemokrata képviselő indulatosan helyeselt.

A képen látható, ahogy Kiss Róbert barátja J. Pál Péter megosztja a Liberális Párt egyik facebookos bejegyzését, ahol a Liberálisok kritizálják a BKK egyik kudarcokkal tarkított projektjét. Kiss barátja a következő beharangozóval posztolja Kiss Idővonalára a képet: "Sunyi Zsidek!"

kiss másolata.png

Kiss erre annyit fűz hozzá: "A "sunyi" nem elég kifejező... :(", utalva arra, hogy egy zsidóval szemben a legkevesebb vád az, hogy sunyi, de ennél csak rosszabbat néz ki belőlük a kereszténydemokrata fiatalember. Kérdés, hogy ha az ifjú politikusnk belefér, hogy a facebook falán rasszista megjegyzések legyenek, sőt Ő maga fűti az indulatokat, akkor a mindennapokban mit gondol más embertársairól, a másként gondolkodó, vagy más szociális helyzetben lévő emberekről.

Kiss korábbi ügyei

kiss3 másolata.jpgKiss Róbert korábban több ügy kapcsán is a kerületi érdeklődés középpontjába került. Kiss volt a legnagyobb haszonélvezője a rohadt, szlovák krumplival üzletelő Fidelitasos "vállalkozás" bizniszének, mikor - azt már mindenki által ismert módon - is Ughy Attila polgármester jóval a piaci ár felett rendelt meg krumplit önkormányzati pénzből a Fidelitasos vezetők által gründolt cégtől, akik nem átallottak hitvány minőségű import krumplit osztogatni a rászorulóknak. Az akció nagy támogatója Kiss Róbert képviselő volt, nevezett Fidelitasos vezetők barátja. Kiss külön minikampányt szervezett a közpénzből fizetett jótékonysági akciónak. Az ügy azért keltett visszatetszést a havannai lakosság körében, hisz nyilvánvaló volt, hogy Kiss képviselő a keresztényi jótékonykodás mögé bújva,a szegény emberek hátára taposva juttatta tisztességtelen haszonhoz barátjait, párttársait.

A képen Kiss képviselő, a szlovák krumpli ügy Fidelitasos érintettjével Havasi Zoltánnal látható. Nem hiába :kifizetődő a párt szolgálata, elég Szíjjártóra gondolni.

kiss2 másolata.jpg

Kiss további ügyeiről még a későbbiekben beszámolunk.

 

 

Szólj hozzá