2014. okt 31.

(Új) Barátok közt, Mesterrel a főszerepben

írta: Lmagazin
(Új) Barátok közt, Mesterrel a főszerepben


Hamar megtalálta zsák a foltját új barátait Mester László és Mogyorósiné Pécsi Ildikó.

Több mint négy éven keresztül soha nem jelent meg semmi pozitív hír Mesterről, a Városkép nevű Fidesz pártlapban. Ha mégis írtak róla, akkor szinte mindig a bűnügyi rovatban. Változnak az idők, az önkormányzati választásokon nagy szolgálatot tett Mester és Pécsi Ildikó a kerületi Fidesznek.  Ughy hálája  nem maradt el, hiszen Mesterék árulása segítsége nélkül ma már nem Ő lenne polgármester.

 Minap egy igazán beszédes képre bukkantunk a szóban forgó sajtótermékben. Mester és Pécsi Ildikó máris igazi biodíszletté nőtte ki magát a Fideszben. Mester0301.jpg

Sokaknak feltűnt a kampány alatt, hogy Mester rendre Fidesz melletti standon kampányolt minden piaci napon.

mesterfidesz vagott.jpg

mesterfidesz2.jpg

Akkor még csak találgatások szintjén ment a pletyka, hogy Mester miért akarja megtorpedózni a baloldali összefogás jelöltjeit. Arról suttogtak, hogy az árulókat  Mesteréket anyagilag érdekeltté tették a rombolásban. Nem tudjuk csak azt, hogy Mester és Mogyorósi együtt léptek ki az MSZP-ből, és együtt küzdöttek a baloldali összefogás jelöltjei ellen. Mindenesetre voltak akik a piacon táblákra írva adtak nyilvánosságot véleményüknek.

mester tunti.jpg

Különösen érdekes, hogy Mester közvetlenül a kilépése előtt még mindenáron elnöke akart lenni a kerületi MSZP-nek.

Gratulálunk Mester Lászlónak és Mogyorósi Ildikónak, hogy ilyen hamar sikerült új barátokat és új narancs köpönyeget találniuk.

 

Szólj hozzá

polgármester ughy attila mester lászló