2015. ápr 25.

Ez most nem a reklám helye...

írta: Lmagazin
Ez most nem a reklám helye...

szaniszlo_agyhalal.jpg

Közismert pszichopatát látott vendégül a héten a kerületi Jobbik alapszervezete. A szélsőjobboldali párt választása ezúttal Szaniszló Ferencre, az Echo TV világpanoráma című műsorának arcára esett.

A félreértések elkerülése végett fontosnak tartjuk leszögezni, hogy jelen írásunk célja nem a reklám. Éppen ellenkezőleg. A kerületi JOBBIK alapszervezete, követve pártjuk országos gyakorlatát a Videoton és Ikarus tönkretételéből meggazdagodott Orbán és energia cella-hívő Széles Gábor tulajdonában lévő Echo Tv sztár műsorvezetőjét látta vendégül. Szaniszló Ferenc köztudomásúlag egy téveszmés, zsidó- és cigánygyűlölő pszichopata. (Öndefiníciója szerint pedig az a személy, aki leleplezte a háttérhatalmak és a földönkívüliek paktumát.)

Szaniszló Ferenc vendégül látásának két indoka lehetett.

I.

A JOBBIK klinikai szakpszichológusoknak rendezett konferenciát, amelyen "szemléltető eszközként" szerepeltette Szaniszlót. A vendégeknek Szaniszlón szemléltették, hogy lehet élni kimutatható agytevékenység nélkül is. (Petiesen: van élet az agyhalál után is)

II. 

A Jobbik maga is osztja azokat a nézeteket, amelyeket Szaniszló Ferenc, a Magyar Hírlap egykori moszkvai tudósítója, a Panoráma című külpolitikai magazin szerkesztője vall.

Mivel ez utóbbi inkább valószínű, ezért szemezgetünk picit Szaniszló agymenéseiből.

Figyelem, a lenti videók  alkalmasak a köznyugalom megzavarására, és a józan ész roncsolására. Megtekintésük csak saját felelősségre ajánlott!!!

Szaniszló Ferenc megfejtette a Germanwings-gép katasztrófája körüli furcsaságokat. HAARP-rendszer, lézerkísérlet, UFO-k: nagy a választék

Szaniszló szerint szabadkőművesek és illuminátusok műve a NATO és a világháborúk, és Magyarországnak jobb lenne kimaradnia az egészből.

Szaniszló Ferenc szerint él a Magyarok Istene, mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Berzsenyitől József Attiláig mindenki verselt, írt róla.

 

 

Szólj hozzá

agyhalál elmebaj pestszentlőrinc pestszentimre Jobbik Szaniszló Ferenc UFÓ