2015. sze 06.

Selejt ajándék a diákoknak

írta: Lmagazin
Selejt ajándék a diákoknak

orar2_1.jpg"Kedves Kerületi Diák, ebben a félévben ez az órarend határozza majd meg a hétköznapjaidat." - írja Ughy Attila, XVIII. kerületi fideszes polgármester a tanévkezdet apropóján minden helyi iskolás számára kiosztott kampány órarend hátlapján. Bár iskolások között politizálni nem éppen elegáns(és nem is törvényes), akár szó nélkül is maradhatna a helyi hatalom átlátszó igyekezete, ha nem ismét egy közpénzből fizetett, ám teljesen használhatatlan ajándékkal próbálnának jó pontokat szerezni.

A naptár hibás szerkezete nem tartalmaz A és B heteket, holott a kerületi iskolák nagyrészében váltakozó hetekben folyik az oktatás, ráadásul olyan fényes protokoll papírra nyomtatták, amire írni sem lehet. A Szerkesztőségünkhöz forduló egyik Anyuka sommázata szerint vagy régen jártak már iskolába a városatyák, vagy egyáltalán nem nevelnek gyerekeket, emiatt fogalmuk sincs hogyan kellene a családok életét legalább a gesztusok szintjén gördülékenyebbé tenni.

A városházán név nélkül nyilatkozó tisztviselő szerint az elbaltázott polgármesteri ajándékra csaknem két és félmillió forintot költöttek. Feleslegesen.

Szólj hozzá

polgármester xviii pestszentlőrinc pestszentimre hozzánemértés