2015. nov 03.

A XVIII. kerületi demokratikus ellenzék tiltakozik Rogán Antal kerületi beszéde miatt.

írta: Lmagazin
A XVIII. kerületi demokratikus ellenzék tiltakozik Rogán Antal kerületi beszéde miatt.

 

w10943681_760003334090868_7437834306543623589_n.png
A tizennyolcadik kerületi ellenzéki pártok  értetlenül állnak az előtt a tény előtt, hogy a kerületi Fidesz éppen Rogán Antal,személyében találta meg azt a személyt, akit a novemberi főhajtásra, az 56-os forradalom eltiprásának évfordulójára meghívott.
 
2015. Magyarországán a Fidesz pártállami időket idéző intézkedések tucatját hozza: csak saját embereket enged független intézmények élére, legutóbb egészen a parlamentig vitte az adóügyek ellenőrzésére hivatott független intézmény vezetői posztját.Legújabban propagandaminisztériumot állítottak fel - az olcsóbb és hatékonyabb kormányzás jegyében. 
Náluk mindig az ellenkezője igaz annak, amit tesznek, amit mondanak. Ha olcsóbb államról papolnak, szórják a pénzt. Ha kormányzati semmittevés folyik, azt nevezik hatékony kormányzásnak. Mondhatjuk azt is, hogy hazudnak, és ők is egy korábbi kort idézve éjjel-nappal, minden hullámhosszon. A Fidesz ki se látszik a korrupcióból, ahogy Orbán szokta mondani, kötésig ér. 

A "zembereknek"  elegük van. 

Elegük van a kormányzati hazugságokból.

Elegük van a teljesítmény nélküli futballt és a miniszterelnök hobbiját szolgáló stadionokból.

Elegük van abból, hogy az országban élő emberek között félelmet és gyűlöletet szítanak közpénzen.
Elegük van abból, hogy Európa autópályáján öt éve a forgalommal szemben vezetik az országot, és minden szembejövőt hülyének néznek.
Elegünk van a beképzelt külpolitikából, Szijjártó Péter ámokfutásából.
Elegük van abból, hogy menekültek százezrei elé négy méter magas kerítést építenek húsz milliárd forint közpénzért, közben a kiszolgáltatott emberek sorsát politikai haszonlesésre (hangulatkeltésre) használják.
Elegük van abból, hogy betelepedő idegenek százezreivel riogatnak, közben nem beszélnek arról, hogy több mint kétszer annyian hagyták ez az utóbbi öt évben Magyarországot, mint az '56-os forradalom leverése után.
Elegük van a kormány antihumánus gyakorlatából.
Elegük van a szavakból, amelyek mögött se teljesítmény, se cselekvés nincsen.
Elegük van az üres propaganda-jelszavak puffogtatásából.
Elegük van Rogán Antal hazugságaiból, tisztázatlan V.kerületi mutyijaiból, és a Pasha Park önfejlesztő teraszából is.
Rogán Antal a Fidesz és az Orbán-kormány szimbóluma. Csak dumál, de mögötte nincs se politikai, se emberi teljesítmény.1956-ban az ilyen beképzeltség, önkény, kivagyiság, rongyrázás ellen szálltak szembe a tankokkal is magyar fiatalok százezrei.Szégyelljük az ország akkori vezetőit, és ezt mondhatjuk a mai vezetőkről, közöttük a propagandaminiszterré kinevezett Rogán Antalról is.
A tizennyolcadik kerületi demokratikus ellenzéknek ezzel a mentalitással, ezekkel az emberekkel nincs és nem lehet közös emléknapja. Rogán Antal a nemzet kettészakításáért küzdött. Elérte. De ebből mi nem kérünk.Sajnálatos, hogy a kerületi Fidesz éppen a vállalhatatlan propagandaminiszterben találta meg azt a személyt, akit a novemberi főhajtásra, az 56-os forradalom eltiprásának évfordulójára meghívott. Mert ez a kerület Fideszeseiről is szomorú bizonyítványt állít ki. Ez ma a legszomorúbb hasonlóság 56 és 2015 novembere között.
Mi ebből nem kérünk, ehhez nem asszisztálunk, ezzel nem vállalunk közösséget.
MSZP XVIII. kerületi szervezete, 
DK XVIII. kerületi szervezete, 
Együtt XVIII. kerületi szervezete
Szólj hozzá

fidesz bojkott korrupció rogán antal fidesz-kdnp Pestszentlőrinc Korrupt tolvaj Rogán Antal