2016. jan 18.

Mint malac a jégen...

írta: Lmagazin
Mint malac a jégen...

malac_a_jegen.jpg...úgy küzd a XVIII. kerületben megválasztott fideszes országgyűlési képviselő, Kucsák László azzal a kérdéssel, hogy milyen forrásból fizetett ki hozzávetőlegesen félmillió forintot, amire egy bukott per miatt kötelezte a bíróság.

Kucsák László kitartóan sunnyogott arra a korábbi kérdésre is, hogy miből telt neki 2014-ben közel 60 óriásplakátra, a villamos és citylight hirdetésekre, újságokra és szórólapokra, amelyek akár 20 millió forinttal is meghaladhatták a minden képviselő jelöltnek hivatalosan járó 1 millió forint kampánykeretet. Saját zsebéből biztosan nem fizetett, és kölcsönt sem vett fel, mert annak nyoma lenne az éves képviselői vagyonnyilatkozatában.

Kucsák egyelőre nyugodt lehet, mert a mentelmi joga és a fidesz hatalmi gépezete megvédi. Hacsak nem válnak valóra azok a hírek, amelyek szerint Orbán 2016-ra, újabb négy év hatalom és szabadrablás reményében előre hozza az országgyűlési választásokat. Mert akkor a fidesz leggyengébb lánszeme veszíteni fog a XVIII. kerületben, ez esetben pedig megszünne az igazságszolgáltatással szembeni védelme.

Akkor talán azt is meg lehetne kérdezni tőle, hogy is volt az az eset a 12 ezer forintos gyermekelőadásokra szóló belépőkkel, amellyel valakik 60 millió forint közpénzt tehettek csalárd módon a maguk és a segítőik zsebébe.

Szólj hozzá

fidesz átverés pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló