2016. ápr 17.

Szabad volt a vasárnap

írta: Lmagazin
Szabad volt a vasárnap

tesco_vasarnap_k.jpg- Szokni kell még, hogy visszatér az élet a rendes kerékvágásba, mi mindenesetre itt vagyunk és várjuk a vásárlóinkat - mondta szerkesztőségünk kérdésére a Köki terminálban üzemelő Tescó egyik pénztárosa. A részlegvezető tájékoztatása szerint az első szabad vasárnap közepes forgalommal indult, sokan nem is élelmiszert vásároltak, hanem a hétvégi házkörüli barkácsolásokhoz, vagy szabadidős tevékenységekhez szükséges dolgokat keresték. Ottjártunkkor egy pestlőrinci lakos éppen akkumulátort vásárolt a kocsijához, mögötte valaki faszenet sütögetéshez.

A vasárnapi kereskedelemben mindig is nagyobb arányban fordultak elő családi programokhoz köthető termékek, így közel sem helytálló a napokban elhangzott Kövér Lászlós dörgedelem, aki a kelekótya háziasszonyokat látta a boltzár miatti tiltakozások mögött.

A szakemberek szerint hamarosan visszatér az élet a kényszerű bezárásra ítélt sportáruházakba, a barkácsboltokba, a lakberendezési és a ruházati kereskedésekbe is. Nagyon jó kimondani: újra szabad lett a vasárnapunk!

Szólj hozzá

vasárnap kereskedelem pestszentlőrinc pestszentimre