2016. júl 26.

Kínában járt Galgóczy Zoltán fideszes alpolgármester.

írta: Lmagazin
Kínában járt Galgóczy Zoltán fideszes alpolgármester.

nagyfal.jpg

A kínai népköztársaságba látogatott Galgóczy Zoltán Fidesz - KDNP-s alpolgármestert. 

Nyári utazási beszámolóink sorát Galgóczy Zoltán alpolgármesterrel kezdjük. A kultúráért és közművelődésért is felelős városvezető hivatalos látogatáson járt Kínában. Galgóczy Zoltánt még júniusban kérdeztük utazásával kapcsolatban, a fideszes politikus levelünkre cikkünk megjelenéséig nem válaszolt. Így nem sikerült megtudnunk, hogy Pestszentlőrinc - Pestszentimre sokadik alpolgármestereként vajon milyen hivatalos céllal látogatott az ázsiai országba. Magyarázat hiányában így az utazásán készült fényképekből szemezgettünk olvasóinknak.

mao_ce_tung.jpg

  Galgóczy jó fideszes pártkatonaként tisztelgett Mao Ce Tung mauzoleumánál.

 

kinai_borton.jpg

Képünkön az látható, ahogyan fideszes városatya behatóan tanulmányozza a kínai börtönkultúrát.

 

tigris_simogatas.jpg

A fenti képen megismerhetjük a politikus félelmet nem ismerő arcát. (helyszíni beszámolók szerint a "cicasimogatás" után a bátor városatya egy helyi sörfőzőben gyógyíttatta ki a képen nem látható reszketését.

 

panda_simogatas.jpg

A cukiságkampány részeként Galgóczy természetesen pandákkal is fotózkodott. (A képpel találkozhatnak majd a kerület általános iskoláiba járok is. Az önkormányzat vezetése ugyanis az ősszel az iskolásoknak osztott füzetek borítójára nyomtatja a fotót.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A cikkünkben felhasznált fotók természetesen csak illusztrációk. Galgóczy Zoltán ellenben tényeg hivatalos úton járt Kínában

 

 

 

Szólj hozzá

titok alkalmatlanság pestszentlőrinc pestszentimre fidesz-kdnp Galgóczy Zoltán