2016. dec 18.

Ughy Attila szerint mercedesz terepjáróval járnak a tanárok.

írta: Lmagazin
Ughy Attila szerint mercedesz  terepjáróval járnak a tanárok.

ughy_2.jpg 

A kerületi pedagógusoknak a Zila kávéházban rendezett ünnepségen Ughy Attila, példátlan módon alázta meg a pedagógus társadalmat.  

2016. december 13-án a Zila kávéházban rendezte az önkormányzat azt az összejövetelt, ahová a kerületi pedagógusokat, intézményvezetőket várták. Kerületünk első embere szokásához híven ezúttal is késett, majd beszédét a következő mondatokkal kezdte:

Képzeljétek el, alig tudtam beparkolni, mert egy mercedes terepjárónak a hátsó fele annyira kilógott az útra, hogy alig tudtam befordulni. Ekkor jutott eszembe, ja hát pedagógusokhoz jövök köszönteni, akiknek az elmúlt években sokat emeltek a fizetésén.

A fenti kijelentéssel kapcsolatban a szerkesztőségünknek nyilatkozó pedagógusok megdöbbenve nyilatkoztak. Elmondásuk szerint így még sosem alázták meg a kerületi pedagógus társadalmat. Elmondásuk alapján nem elég, hogy Ughy Attila és volt kollégájuk Kucsák László odadobta a kerületi oktatást az államnak, ezzel gyakorlatiag lassú agóniára, végül pedig halálra ítélve az ágazatot. A pedagógusok emlékeztetnek arra is, hogy Ughy Attila a tanév során mindössze egy alkalommal találkozott az ágazat szereplőivel, ahol mint Pilátus mosta kezeit az államosítás miatt. A mercedes terepjárós hasonlata kapcsán az egyik kerületi iskola igazgatója egyszerűen csak a XVIII. kerüet Zsiga Marceljának nevezte Ughyt.

 

Szólj hozzá

fidesz megalázás ughy attila pestszentimre alkalmatlanság ughy méltatlan Pestszentlőrinc XVIII