2017. máj 09.

Ughy már nem emlékszik Simicskára!

írta: Lmagazin
Ughy már nem emlékszik Simicskára!

ughy_beved_2.png

Különös jelenet zajlódott ma le a Fővárosi Önkormányzat épületében. Kerületünk fideszes polgármestere egy burkolt Simicskázás mellett bevédte a 444 újságírónőjét fizikailag zaklató fideszes politikust.

Nem lehet ma könnyű fideszesnek lenni.

Meglepő állításunkat szeretnénk megmagyarázni. Nincsenek könnyű helyzetben ma a Fidesz politikusai. Évekig gyakoroltatták velük a "ruszkik haza" szólamokat, most bőszen gyakoroltatják velük ennek az ellenkezőjét. Évtizedekig szolgálták ki Simicska Lajos fideszes oligarchát, és annak érdekeit, most Mészárost kell szolgálni, és az előzőt megtagadni. Persze mielőtt túl mélyre süllyednénk a sajnálkozásban szögezzük le gyorsan. Ezért nagyon jó fizetést adnak.

Ughy az erkölcscsősz.

Történetünk mai főszereplője Ughy Attila, kerületünk fideszes polgármestere. Ma éppen a főváros egyik bizottságának elnökként érkezett meg az általa vezetett ülésre. Ide azzal a Fideszes Szabó Lászlóval jött, aki egy múlt heti újbudai fórumon lerángatta a lépcsőn a 444 újságíró nőjét, még egyszer mondjuk újságíróNŐJÉT és elvette annak telefonját. A történtek miatt büntetőeljárás zajlik, hogy tüntetés is volt az újbudai Fidesz székháza előtt. Az index újságírója szerette volna nyilatkozatra bírni Szabó Lászlót, aki ezt elhárította. Mit tett ekkor kerületünk polgármestere? Bevédte párttársát, és azt kérdezte a zsurnalisztától, hogy

Ughy Attila: bocsánat, és ki az index? Erről tudnának valamit mondani?

 

Egy kis memória frissítés.

Kedves Attila! (Igen, így tegező módban) Had frissítsük fel az emlékezetedet. Az index tulajdonosa Simicska Lajos, fideszes oligarca. Ismered jól. Országgyűlési képviselőként (nem volt még olyan régen) gátlástalanul megszavaztál mindent, ami az érdekeit szolgálta, és amelynek eredményeként milliárdokat lophatott össze (KÖZGÉP, stb.) Igen, ebből futja most az indexre is. Ugyan ezekből a milliárdokból futotta azokra az óriásplakátokra, és egyéb köztéri reklámokra, amelyeken megannyi kampányod során láthattuk arcképedet kerület szerte. Tudjuk, hogy tudod, csak fontosnak éreztük hogy tudd, hogy mi is, és még sokan tudják.

És még sok mindent tudunk.

Igen Attila, és még sok mindent tudunk! .Erről majd még lesz alkalmunk beszélni. Bízunk benne, hogy téged tökösebb csávók fognak "bevédeni", mert akkor ez kevés lesz.

Szólj hozzá

szabó lászló simicska lajos ughy attila nőverés fidesz-kdnp