2017. júl 03.

Ifjúmunkás kezeket mindenáron!

írta: Lmagazin
Ifjúmunkás kezeket mindenáron!

kucsak_sajto.pngA tankötelezettség 16 évre csökkentése és a CEU bezárása után a gimnáziumi létszámok drasztikus csökkentése immár a harmadik csapás, amit rövid idő alatt a diákokra mér a hatalom. A tervek szerint első körben a magán gimnáziumokat tizedelnék meg, majd a jövő évi választások után az összes többit.
A cél évről évre 30-35 ezer fiatal eltérítése a diploma megszerzésétől annak érdekében, hogy Orbán országát jólfizetett, de esetleg lázadozó okostojások helyett szorgos és jól irányítható munkás tömeg töltse meg. Olyanok, akik idegen nyelvet sem beszélnek, mert akkor nem mennek el külföldre dolgozni.
A durva megszorítások ellen nem lépnek fel a pedagógus végzettségű fideszes képviselők sem, holott nekik érteniük kell micsoda zsákutcába visznek ezek a lépések. Kerestük a XVIII. kerületi egykori iskola igazgatót Kucsák Lászlót, hogy fejtse ki nekünk miért szavazza meg az összes hátrányos törvényt, de a helyi fideszes képviselő ezúttal sem tartja elég fontosnak az ügyet ahhoz, hogy legalább egy magyarázat erejéig kiálljon a választói elé.
Szólj hozzá

gimnázium alkalmatlanság xviii pestszentlőrinc pestszentimre kucsák lászló fidesz-kdnp