2017. júl 31.

Egész évben szabadságon? (első rész)

írta: Lmagazin
Egész évben szabadságon? (első rész)

bauer_2_k.jpgLátszatra több Városgazda dolgozó tesz-vesz a XVIII. kerületben, de Pestszentimre mintha rendszeresen kimaradna az útvonalukból. Csokorba gyűjtöttük a hozzánk beérkező panaszokat, sőt tartottunk egy helyi bejárást is. Elsőként Pestszentimre központi részét térképeztük fel.

Itt a fideszes Bauer Ferenc a helyi képviselő, a havi juttatása a lakossági ügyek felkarolásáért a városházáról 430 ezer forint.

Lássuk a részleteket:

Néhány hónapja még óriási szeméthalmok csúfították a Szálfa utca vasúthoz eső végére telepített szelektív hulladékgyűjtő sziget területét. A létesítményt azóta felszámolták, most tiszta a környezete. Száz méterrel tovább haladva a Vasút utcában már masszív szemetes zsákok csúfítják az utcaképet, amire spontán ötlettől vezérelve más vegyes hulladékot is rádobáltak. A körzetben a járdák állapota elfogadható, az utcák aszfaltja viszont elhasználódott, ahol három éve csatornáztak jobbak az utak, de keskenyebbek lettek, így sok helyen két gépkocsi nem fér el egymás mellett.

A közterületeken az árkokat sok helyen teledobálták szeméttel, amit néhol jótékonyan méteres gaz takar el. A tavaszi gallyazásokból származó faágakat egyszerűen az út mellett felejtették. A Vasút utcában egy gépkocsi roncs vár elvitelre, de senki sem érzi feladatának, hogy cselekedjen.

Bauer úr a 2014-es megválasztása óta eddig 14.190.000 forint közpénzt vett fel.

bauer_3_k.jpg

bauer_5_k.jpg

bauer_1_k.jpg

bauer_4_k.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá

bauer ferenc pestszentimre xviii városgazda zrt gazdátlanság