2011. már 01.

Alacskai mocsok

írta: Lmagazin
Alacskai mocsok

Szilveszter óta izgatottan várja az alacskai lakótelep türelmes lakóközössége, hogy a városüzemeltetésért felelős társaságnak mikor sikerül elvinnie a már tavaly óta az utcán heverő lomb és egyéb zöldhulladékot. Egy kevésbé türelmes lakó arra hívta fel a szerkesztőség figyelmét, hogy a szilveszteri ünneplést követően „kinnfelejtett” petárdák és egyéb pirotechnikai eszközök romjai sincsenek eltüntetve.

„A városüzemeltető munkatársai érthetetlen módon elcsúfítva vágták vissza a bokrokat és cserjéket, azonban a szemetet nem viszik el. Most mindenért külön kell majd telefonálgatnunk, mert senki nem ellenőrzi a közterületeket?” – kérdezi munkatársunkat egy ingerült lakos, aki nem szeretné, ha fényképpel, vagy névvel kerülne be az újságba. Rövid kérdezősködés után kiderül, hogy hozzávetőlegesen 8-10 hete nincsenek elszállítva az összegyűjtött lombkupacok, és a lakótelep fenntartásának színvonala is érezhetően visszaesett az utóbbi időben. Sajnos a Péterhalmi erdőbe is messzi mélyen kell bemenni, hogy felüdülést leljen a pihenni vágyó, mert az erdő határa annyira szemetes, hogy összeszorul az ember szíve.

 

Annak érdekében, hogy a Városüzemeltető frissen kinevezett vidéki igazgatója megtalálja a lakótelepet ajánljuk, vegye igénybe a Google szolgáltatásait.



Nagyobb térképre váltás

  

 

 

Szólj hozzá

önkormányzat szemét pestszentimre ughy köztisztaság lévay pestszentlőrinc pestszentimre alacska városüzemeltető; péntek tamás