2012. feb 15.

Ughy Attila meleg hangú levelet írt Németh Lászlónénak a Malév megszünése kapcsán -olvasói levél

írta: Lmagazin
Ughy Attila meleg hangú levelet írt Németh Lászlónénak a Malév megszünése kapcsán -olvasói levél

Kedves Olvasónk küldte meg részünkre ezt a levelet a Malév megszünése miatt íródott Ughy-féle levéllel kapcsolatban, szíves publikálásra. Mai jogbiztonságos életünkben természetesen nem kérte nevének feltüntetését, de nekünk kitartást kívánt!
 
„Jó reggelt Ughy Attila polgármester úr! Fel tetszett ébredni? Eddig mit csinált annak érdekében, hogy ne szűnjön meg a Malév? Amikor kinézett irodája ablakán, nem vette észre, hogy üres a légifolyosó, hogy a Malév gépei már nem repülnek Pestszentlőrinc felett?


Ughy úr a mostani szánalmas kétségbeesésen kívül eddig mit tett a parlamentben a Malév megmentése érdekében? Véletlenül nem úgy képviselte Ön a Malévot és a XVIII. kerületet a parlamentben, hogy mindent megszavazott ami elősegítette, hogy ide jusson a Malév, az a nemzeti légitársaság mely sok ezer család megélhetését biztosította Pestszentlőrinc-Pestszentimén.
Ön, drága (az adófizetőknek igen drága!) polgármester úr meleg hangú levelet írt egy bábnak, aki miniszterré történt kinevezése óta még meg sem szólalt,  Malév ügyben sem. Bár, lehet, hogy ezzel mi, adófizetők járunk jobban!
 

„A Malév összeomlott, nekünk nem szabad!” - kezdi Ön a levelét, majd így folytatja:
„Németh Lászlóné Nemzeti Fejlesztési Miniszterasszonynak a kerületi álláshelyek védelmében”, idézi Önt az önkormányzat „közszolgálati” honlapja. Itt jegyezném meg, hogy a bp18 nevet viselő, állítólag közszolgálati honlap napokig nem tudósított arról, hogy végleg leállt a Malév, miközben a világsajtó ettől volt hangos. A cikkből kiderül, hogy a Malév, így közvetve a Budapest Airport veszteségei több százmilliós veszteséget okoznak a kerületi büdzsének. Önnek erről, mint legendás álláshalmozó politikusnak semmilyen információja nem volt? Ön, mondhatjuk, hogy egy agyonfizetett áldozata az Orbán kormánynak?
Köszönjük Önnek, hogy az ország után, immár kerületünk is a csőd szélére került. A XVIII. kerületben szinte nincs olyan család, akit ne érintene valamilyen formában a Malév megszűnése.
Most Ön levelet írogat. Hablatyol összefogásról, meg frázisokat puffogtat. Na de mit is várjunk egy olyan polgármestertől, aki meleg irodájában gondtalanul elvan havi kétmilliós jövedelem mellett, mit érdekli őt a kerület lakóinak nyűgje-baja?


Hab a tortán, hogy az Ön cikkéhez,a bp18 honlapon mellékelt képen sem Malév gép látható, nem is a kettes terminál leszállópályája, ami a Malév „otthona” volt, hanem egy fapados gép látható (easyjet), Ferihegy1-re való leszállás közben.
Ennyit Önről, az Ön kormányáról, a bp18-ról és az ő szakértelmükről. Kívánok Önnek mihamarabb nyugodt, politikától mentes éveket!"

 

Szólj hozzá

felelőtlenség alkalmatlanság ughy nemtörődömség