2012. jún 26.

Tokody Ilona meztelenül rohangál a focipályára Ókovács Szilveszter kormánybiztos szerint

írta: Lmagazin
Tokody Ilona meztelenül rohangál a focipályára Ókovács Szilveszter kormánybiztos szerint

Legalábbis egy ilyen őrülthöz hasonlította Ókovács Szilveszter kormánybiztos Tokody Ilona világhírű énekesnőt, az Operaház örökös tagját.
Botrányos véget ért a Magyar Állami Operaház hétfői rendkívüli évadzáró társulati ülése, írja a hir24.hu.


Az eseményt záró díjátadás után ugyanis Tokody Ilona az Operaház örökös tagja a miniszter és a társulat előtt elmondta véleményét az utóbbi hónapokban bekövetezett változásokról. A Magyar Operaénekesek Egyesületének alelnöke a társulati tagság visszaállításának fontosságáról beszélt. Arról, hogy olcsóbb egy jól működő társulatot fenntartani, mint vendégművészeket foglalkoztatni. Arra kérte a kormánybiztost, hogy előadók és gazdasági szakemberek részvételével nyílt színi vitán beszéljék át a gondokat. Végezetül pedig az emberi méltóság és az operaház művészeinek tiszteletéért emelt szót.


Tokody hatalmas tapsot kapott a jelenlévő művészektől, de Ókovács Szilveszter nem díjazta alakítását. A kormánybiztos tiltakozott, mondván, menjen az irodájába, ha közölni szeretne valamit. A világhírű operaénekesről a kormánybiztosnak az jutott eszébe, amikor a focimeccseket megzavarja egy meztelenül berohangáló férfi. El kellett volna venni a hangot, nem szabad teret adni annak, hogy Tokody „meghekkelve" a rendezvényt, elrontsa mások ünnepét – mondta Ókovács.


A világhírű művész a Blikknek azt mondta: arcpirító és méltatlan volt, de nem tehetett mást, mert nem beszélnek egy nyelvet Ókováccsal. Egy hónapja elvették a következő szezonban lévő négy szerepét. Nem tudja, mit hoz a jövő, munkanélküli. Az is lehet, hogy külföldön folytatja, ha nincsenek extra fellépései és egy hónapig nem énekel, akkor ő is bajban van.


Hova süllyed még a Fidesz, hova, milyen erkölcsi mélységbe süllyed még hazánk?

forrás: hir24.hu
 

Szólj hozzá

fidesz felelőtlenség alkalmatlanság hozzánemértés