2012. júl 31.

Új szolgáltatásokkal bővült a Bókay kert kínálata

írta: Lmagazin
Új szolgáltatásokkal bővült a Bókay kert kínálata

banyár_1.jpgÚj szolgáltatásokkal bővült a Bókay kert kínálata, amire ígéretet is tett a Városgazda vezérigazgatója, Banyár László, aki korábbi interjújában az alábbi jövőképet vázolta: "A fenti lépéseken túl most készítjük elő a Bókay-kert távlati fejlesztési koncepcióját is, amelyben az eddigieknél lényegesen gazdagabb kínálati palettával számolunk a kertben elérhető szolgáltatások tekintetében. Alapvető cél ugyanakkor, hogy a Bókay-kertben elsősorban az odalátogatók járjanak jól, vagyis a partnereinkkel olyan működtetési konstrukciókat alakítsunk ki, amelyek révén nagyobb bevételhez juthat az önkormányzat cége is."

A hétvégén ugyanis roma lagzit tartottak a Bókayban, amit gyakorlatilag a komplett Bókay-telep, valamint a fél KISZ és Gloriett lakótelepek lakossága is meg tud erősíteni. A buli olyan sikeres volt, hogy állítólag reggel 6-kor még szólt a zene, asztalbontás pedig 8-kor volt. Szükséges is volt a "korai" záróra, hisz az önkormányzati munkásoknak nem kevés idejébe telt a sátrak fertőtlenítése, a széthajigált csülökdarabok összeszedegetése, meg a szétrugdosott virágágyak rendbehozatala. Állítólag még hétfőn is dolgoztak az elfogadható állapotokért.

érczes.jpgTörtént ugyanis, hogy a városgazda menedzsmentje, így a munkatársaival szemben elkövetett túlkapásairól elhíresült Érczes György ráunva az eddigi "egysíkú" programkínálatra valami frisset, újszerűt kívánt, így bérbeadták a Kertet a lagzira a 300-400 fős vendégseregnek. Sajnos arra senki nem készült, hogy a kedves vendégek szanaszét vizelik a parkot, kirugdossák a nemrég ültetett virágágyakat, szanaszét szórják az ételmaradékokat, okozva megannyi pénzbeli és erkölcsi kárt a szebb napokat is megélt Bókaynak. Arról már nem is beszélve, hogy mennyire dühítette a környékbelieket a hangzavar, miután az elmúlt évek alatt megszokhatták, hogy az önkormányzat még a legnagyobb rendezvények idején is biztosítja a méltányosan elvárható pihenés esélyét.

A magunk részéről arra azért kíváncsiak lennénk, hogy ez a programelem mennyire válik megszokottá, hogy bárkit kérdőre vonnak-e egy ilyen szakmai szarvashiba miatt, hogy kifizettetik-e az okozott kárt. A Bókay-kert színvonalának visszaeséséről már korábban írtunk, de ez a mostani eset azonban még inkább megvilágítja, hogy szakmailag mennyire lecsúszott a vezetés és programszervezés minősége.

Szólj hozzá

botrány bókay kert pestszentlőrinc pestszentimre pestszentlőrinc pestszentimre; banyár banyár lászló érczes erces gyorgy