2012. aug 02.

Bosszankodó lakók a szechenyi utcában

írta: Lmagazin
Bosszankodó lakók a szechenyi utcában

Csaknem négy évig jártak a képviselők fogadóórájára, írtak leveleket és gyűjtöttek aláírásokat a Szechenyi utca lakói annak érdekében, hogy végre legalább az utca egyik felén olyan járda legyen, amiben nem botlanak el az idősek.

Amikor néhány hete végre megjelentek a Városgazda munkásai úgy tünt, végre javulás állhat be az utcabeliek komfortérzetében és megkapja a környék a várva várt flasztert.

- Az egy dolog, hogy feltünően lassan halad a munka - vezeti körbe az utca lejtős szakaszán élő Szüle Attilláné Szaniszló Sándor fővárosi képviselőt - de valamiért sokkal rosszabb minőségű a kivitelezés, mint az Üllői út felőli oldalon.

Számos helyen eltér a járda és az úttest lejtése, valamiért visszaépítették az összes omladozó, használhatatlan járdaszegélyt, és csak ott fordítottak figyelmet a kapubejárók kialakítására, ahol éppen otthon volt az ingatlan tulajdonosa és kijárta magának a feljárók kiöntését.

Szüle Attilláné azt is kifogásolja, hogy bár a körzet képviselőjétől személyes igéretet kapott semmi sem történik az agyonkátyúzott útfelület leaszfaltozása ügyében, arról meg nem is álmodnak már, hogy az utca páratlan oldalán is egyszer járda vezessen.

A lakók kérésére Szaniszló Sándor vállalta, hogy hivatalos formában felhívja a polgármester figyelmét a kivitelezési hibák kijavítására.

Szólj hozzá

18 járda xviii szaniszló sándor