2012. aug 09.

Szétcsap a rendőrök között a polgármester?

írta: Lmagazin
Szétcsap a rendőrök között a polgármester?

Alig-alig sikerül mederben tartani az indulatokat a Bókay kertben elhíresült roma lagzi kapcsán, amikor Bókay kertváros nagy része még másnap reggel is a hangoskodóktól szenvedett.

A panaszáradatot és a felháborodást látva hétfő reggel a polgármesteri hivatal kármentésbe kezdett, a közleményükben kiemelve, hogy semmi közük az ügyhöz!

Leszámítva azt a tényt, hogy a Bókay kertet kezelő önkormányzati céget a helyi Fidesz prominensei vezetik és azt, hogy a lakodalmat szervező család Lévai István alpolgármester régi jó ismerőse, aki az ügy hátterét ismerők szerint sokat segített Lévai 2010-es képviselővé választásában is.

Mivel a balhét valakinek el kell vinnie, Ughy Attila polgármester környezetében a kerületi rendőrőket nevezték ki bűnbaknak, akik a hivatalos közlemény szerint nem bántak eléggé keményen a négyszáz mulatozó vendéggel, akiknek egyébként pecsétes engedélyük volt (Lévai közbenjárására) a mulatozásra.

Tanácsadói előtt a polgármester kilátásba helyezte a közel 150 millió forintos, évről-évre a kerületi rendőrségnek nyújtott közbiztonsági támogatás visszavonását is, ami nagy csapás lenne mind a rendőrség, mind a lakosság számára.

Szerkesztőségünk csak remélni tudja, hogy a városvezetés indulata nem fog további csapást mérni a helyiek így is ingatag lábakon álló biztonságérzetére.

 

Szólj hozzá

fidesz 18 ughy attila xviii kapitányság hozzánemértés romalagzi