2013. feb 09.

Terror légkör a városházán

írta: Lmagazin
Terror légkör a városházán

stressz.jpgMunkahelyük elvesztésével megzsarolt emberek, pökhendi előljárók, értelmetlen, sokszor egymásnak ellentmondó utasítások, állandó megalázások jellemzik a XVIII. kerület polgármesteri hivatalában dolgozók mindennapjait. Egy, a langrétra legalacsonyabb fokán, az iktatóban dolgozó hölgy elmondása szerint a megmérgezett légkörért a polgármester távolléte miatt a második vonalban lévő főnökök között dúló helyezkedés a felelős.

A lassan két éve tartó elviselhetetlen stressz miatt sokan szenvednek súlyos egészségügyi problémától, de vannak olyanok is, akik gyógyíthatatlan betegségbe estek, holott néhányan közülük még csak a harmincas éveikben járnak!

Ughy Attila polgármester totális ellenőrzési törekvése, amellyel a személyes jelenlétét igyekszik helyettesíteni mára olyan helyzetett teremtett, hogy senki sem mer felelősséget vállalni, így az ügyek átfutási ideje hetekkel is megnövekedhet. Egy közelmúltbeli, néhány ezer forintot kitevő toalettpapír vásárlási megrendelőre például hét engedélyező aláírást kértek, közöttük a polgármesterét is.

Szólj hozzá

fidesz alkalmatlanság xviii pestszentlőrinc pestszentimre attila;ughy attila;