2013. máj 28.

Idén sem sikerült a lombzsákok beszerzése.

írta: Lmagazin
Idén sem sikerült a lombzsákok beszerzése.

lombzsák.jpgFolytatta a korábbi évek gyakorlatát a városvezetés. Idén is meglepődtek azon, hogy a nyári időszakban a lakosságot lombzsákkal kell ellátnia. 

Az elmúlt hetekben szerkesztőségünk több panaszos levelet kapott a kerület lakóitól. Ebben arról számoltak be, hogy az önkormányzattól hiába kérték a szokásos lombzsákot, ott arról tájékoztatták őket, hogy a zsákok beszerzését idén is elfelejtette a városvezetés. (A helyi rendelet értelmében minden kerületi cím évente 5 db. ingyenes lombzsákra jogosult).

Az ügy súlya nem kiemelkedő, azonban a mögötte meghúzódó folyamatok borzasztó képet festenek. 2013. már a harmadik év, amikor ezt a hibát elköveti az önkormányzat. Józan ésszel fel nem fogható, hogy ennyi tanulási képesség nincs a városvezetésben, hogy egymás után háromszor nem lépjenek bele ugyan abba a sz..ba "gödörbe". Pedig az ügy megoldása nem túl bonyolult. Előre tervezhető, hogy mikor indul el a kertekben a fűnyírási időszak. Így nem kell hozzá Phd. hogy kitalálják, mikorra kell a lombzsákokat beszerezni. A feladatot idén sem sikerült teljesíteni.....

Szerkesztőségünk álláspontja szerint ez az aprónak tűnő példa is alátámasztja azt a kerület szerte közkeletűnek mondott vélekedést, amely szerint a kerület vezetése teljes mértékben alkalmatlan a feladat ellátására. 

Idén virág sem lesz az ablakban.

Az olvasói megkeresések nyomán kénytelenek vagyunk azt is megjegyezni, hogy idén a szebb - virágosabb kerület  pályázat is elvérezni látszik a vezetés szakmai alkalmatlanságán. A pályázatok beadási határideje 2013. április 19-e volt. Eredményhirdetésnek még híre sincs és ezidáig  a virágok beszerzéséről sem intézkedtek. Pedig már lassan június van. Az ügy kapcsán javasoljuk az önkormányzatnak, hogy művirágokat osszon a lakosságnak. Az ugyanis bírja a téli fagyokat. 

Szólj hozzá

átverés ughy attila alkalmatlanság ughy attila; ughy attila. lombzsák szebb virágosabb kerület