2013. dec 09.

Hullik a cserép a frissen felújított tetőről.

írta: Lmagazin
Hullik a cserép a frissen felújított tetőről.

Az első komolyabb szélig tartott ki a Városgazda Zrt által felújított Fáy utca 2. számú társasház teteje. A szél megbontotta a hányattatott sorsú ház tetőzetét.

Fáy tető2..JPGHulló csillaggal nem, de hulló cseréppel találkozhattak a Fáy utca 2. lakói. A kerület honlapján is olvasható volt milyen mértékű beruházások kezdődtek a Fáy utca 2. szám alatti épületen. A Városgazda által végzett munkák közül elsőként az "A" lépcsőház tetőszerkezetét javították, a felújított szakasz azonban nem állta ki az első szél próbáját és megindult a cserép december 6.-án és 7.-én.

Természetes, hogy amióta a kerületi fideszes képviselők asszisztálásával Ughy Attila polgármester (a többi 6 állás felsorolásától most eltekintünk) régi barátai leépítették a Városgazdát azóta nem, hogy gyorsszolgálat, de ügyelet sincs az önkormányzat cégénél az ilyen váratlan esetek kezelésére. Addig is javasoljuk mindenkinek aki arra jár, hogy azt a falhoz lapulva tegye meg, nehogy a sikeres fideszes vezetés sikeres beruházásának egy darabja a fejére pottyanjon.

Az óvatosság különösen fontos, már csak azért is, mert mióta a kerület dupla annyit fizetnek biztosítási díjként az önkormányzati ingatlanokra, mint 2010-ben, azóta egy esetben sem térített a biztosító (az új biztosítás biztos jó üzlet lehetett a városvezetés azon tagjának aki 2006-ban annál a biztosítási alkusz cégnél dolgozott amelyikkel 2011-ben a jelenlegi szerződést megkötötték )A személlyel kapcsolatos tippeket várjuk a szerkesztőségbe. A sikeres megfejtők között egy Városgazda tetőfelújítási kupont sorsolunk ki.) .

Fáy tető3..JPG

Szólj hozzá

fidesz átverés pestszentlőrinc alkalmatlanság attila;ughy attila; Fáy u 2