2014. már 27.

64 millió forint vitt haza Kucsák László!

írta: Lmagazin
64 millió forint vitt haza Kucsák László!

kucsák 64.jpg

Négy év alatt több, mint 64 millió forintot keresett Kucsák László. Az agyonfizetett fideszes politikus fél a választók szemébe nézni. Megfutamodott a nyilvános vita elől.

Az előző választási ciklusban Kucsák László és a Fidesz elszámolást ígértek, tiszta közéletet, szerény, olcsóbb kormányt, átláthatóbb gazdálkodást. Az ígéretekkel szemben Kucsák László elmulasztotta, hogy ebben a kormányzati ciklusban a választói elé álljon, és megmagyarázza a döntéseit. Pedig lett volna miről beszélnie. Kucsák igennel szavazott egy tucat alkotmánymódosításra, alaptörvényre, negyven névre szóló jogszabály elfogadására, több, mint 40 új adó bevezetésére és 3000 milliárd forint magánnyugdíjpénztári vagyon lenyúlására.  

Kucsák elvesztette a becsületét.

Kucsák László márciusban megfutamodott egy szakpolitikai beszélgetés elől, ahol oktatáspolitikusként védhette volna az amúgy védhetetlen oktatáspolitikájukat a Kormányváltó pártok oktatáspolitikusával szemben. A fideszes képviselő nem érzi, mennyire gyáva magatartás elbújni, nem asztalhoz ülni, érveket sorolni? De hát milyen érvei is lehettek volna? Dicsérte volna a Klikk-et? Példaértékűnek nevezte volna a tankönyvpiac szétrobbantását, az iskolarendszer államosítását, a pedagógusok megszégyenítését?!  

Tudja, Kucsák Úr, megértjük Önt. Nem lehetett könnyű úgy élni, hogy négy év alatt sose lehetett a maga ura. Soha nem tudott, mert nem akart élni az egyéni képviselőség felelősségével, azzal, hogy első sorban a választóinak tartozik elszámolni. Ön négy éven át tévedésben élt. Elhitte, hogy Ön is Orbán Viktor eszköze. Hogy neki tartozik elszámolással és nem a választóinak. Ön elárulta a választóit! Mert hazug felhatalmazással egy rossz ügyet szolgáló szavazógéppé vált.

Megérte Kucsák Úr? Orbán Viktor Önt a Fidesz-lista 88. helyére tartja érdemesnek. Reménykedik, hogy elcsípi? Egyéniben megbukott. Még nincs is április hatodika, de Ön máris vesztett. Erkölcsi értelemben mindenképpen. Mert ugyanolyan gyáva, mint a főnökei, ugyanolyan képmutató, mint a pártja, és hazug, mint a kormánya.

Kiírhatják minden sarokra, hogy Jobban teljesítenek. A hazugság attól hazugság marad. Akkor is, ha sokat ismétlik. Ha minden csatornán ez folyik. A propagandaminisztériumok kora lejárt. És lejárt az Ön ideje is, Kucsák László!  

Szólj hozzá

átverés milliomos alkalmatlanság kucsák lászló kucsák lászló Fidesz fidesz-kdnp 64 millió